Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus Kanadassa on edennyt pudotuspelivaiheeseen ja ensi yönä on edessä neljä puolivälieräottelua, joiden jälkeen on selvillä turnauksen neljä parasta joukkuetta. Nyt sinulla on mahdollisuus tienata Unibetilta 20 euron arvoinen riskitön veto samalla, kun jännität Pikkuleijonien kuolemanottelua suursuosikki Kanadaa vastaan.

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue ei ole kovista odotuksista huolimatta onnistunut vielä täysin vakuuttamaan esityksillään Vancouverin alueella pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Avausottelussa Pikkuleijonat haastoivat länsinaapuri Ruotsia hyvin, mutta lopulta Lilla Tre Kronor oli parempi maalein 2-1. Turnauksen toisessa ottelussa Suomi kaatoi Kazakstanin puhtaasti 5-0, mutta kyseessä on jääkiekon lilliputtimaa, jonka mm. USA murskasi luvuin 8-2 ja Slovakia 11-2. Turnauksen kolmas ottelu antoi viitteitä Pikkuleijonien pelin aukeamisesta, kun Slovakia kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen 5-1. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa uudenvuodenaattona Suomi joutui jälleen taipumaan, kun USA kaatoi nuoret Leijonat selvin 4-1 lukemin.

Lunasta Unibetilta riskitön veto

USA-tappio tiesi Suomen jäämistä B-lohkon kolmanneksi ja puolivälierässä vastaan luistelee väkivahva turnauksen isäntämaa Kanada, joka on koko turnauksen suurin suosikki nostelemaan voittopokaalia. Suomen otteita on vaivannut koko turnauksen ajan ykköstykkien tehojen puute sekä jäähyt, joiden aikana vastustajat ovat iskeneet kovalla prosentilla kiekkoja Suomen maaliin. Kanada sen sijaan osoitti vahvuutensa jo turnauksen avausottelussa, kun se kaatoi Tanskan peräti 14-0 murskalukemin. Aivan voittamaton Kanada ei kuitenkaan ole ja siitä saatiin elävä todiste uudenvuodenaattona, kun Venäjä kaatoi kisaisännät A-lohkon päätösottelussa lukemin 2-1. 

Kanadaa vastaan Suomen on kuitenkin oltava absoluuttisesti parhaimmillaan jokaisella osa-alueella jos Pikkuleijonat mielivät edetä neljän joukkoon ja välieriin, joissa tämän ottelun voittajaa vastaan luistelee Sveitsi tai Ruotsi. YLE TV2 näyttää Suomen ja Kanadan välisen puolivälieräottelun kanavallaan ensi yönä kello 01:25 alkaen. 

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa tuoda sinulle lisäjännitystä Pikkuleijonien ratkaisuotteluun ja lyömällä Unibetilla vetoa ensi yön puolivälieriin, tuleviin välieriin tai finaaleihin sinulla on mahdollisuus tienata 20 euron arvoinen riskitön veto, jonka saat kampanjaehdot täytettyäsi käyttöösi ensi maanantaina 7. tammikuuta!

Joten jos 20 euron arvoinen riskitön veto kiinnostaa, niin nyt kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet ja tarttua tarjoukseen!

Näin lunastat 20 euron arvoisen riskittömän vedon Unibetilta!

Vedonlyöntibookkereiden kruunaamaton kuningas, alalla jo vuodesta 1997 asti toiminut Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä ja junnukiekon ystävillä on mahdollisuus napata talteen oma 20 euron arvoinen riskitön veto ja siksi tämä tarjous on voimassa niin uusille kuin vanhoillekin Unibet-asiakkaille. Jos olet uusi asiakas Unibetilla, niin osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja sellaisen pääset luomaan helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla

Unibetilla voit lyödä vetoa U20-kisoista

Unibetin uutena vedonlyöntiasiakkaana pääset hyödyntämään myös Unibetin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi. Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet pelaajat saavat palkkioksi 10 eron arvoisen riskittömän mobiilivedon! Voit lukea Unibetin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää jutun lopusta.

Pelitilin luomisen ja vedonlyöntibonuksen sekä riskittömän mobiilivedon lunastamisen jälkeen on aika siirtyä Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdelle ja etsiä käsiin Ansaitse riskittömiä vetoja U20-lätkäkisoista -kampanja ja klikata sisään kampanjasivuille. Seuraavaksi sinun tulee painaa keltaista Osallistu-nappia ja olet mukana kampanjassa.

Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan lyödä vähintään 10 euron arvoinen veto alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-turnaukseen tällä viikolla ja saat ensi maanantaina käyttöösi riskittömän vedon. Mitä isommalla panoksella vedonlyöntilappusi asetat, sitä arvokkaamman riskittömän vedon saat Unibetilta käyttöösi ensi viikon alussa. Voit katsoa panosrajat ja riskittömän vedon arvon alta.

 • Jos teet lappusi vähintään 10 euron panoksella, saat maanantaina käyttöösi 5 euron arvoisen riskittömän vedon.
 • Jos teet lappusi vähintään 20 euron panoksella, saat maanantaina käyttöösi 10 euron arvoisen riskittömän vedon.
 • Jos teet lappusi vähintään 30 euron panoksella, saat maanantaina käyttöösi 20 euron arvoisen riskittömän vedon. 

Unibet

Vedon panos tulee siis olla 10-30 euron välillä ja lapulta tulee löytyä vähintään yksi kohde nuorten MM-kisoista minimikertoimella 1,40. Lappu voi olla single- tai yhdistelmäveto, kunhan siitä löytyy vähintään yksi pelikohde alle 20-vuotiaiden MM-kisoista. 

Suosittelemmekin lyömään vetoa heti ensi yönä pelattaviin puolivälieräotteluihin, jotta ehdit varmasti mukaan kampanjaan, mutta muista klikata keltaista Osallistu-nappia ennen kuin hyväksyt vetosi Unibetin vedonlyönnissä. Ensi yön puolivälieräotteluihin on tarjolla neljä eri ottelua, joten jokainen betsari löytää varmasti vähintään yhden pelikohteen vaadittavalla 1,40 minimikertoimella. 

Esimerkiksi Venäjän vähintään kahden maalin voitolle Slovakiaa vastaan on tarjolla kerroin 1,53, joka sopii mainiosti pelikohteeksi tähän kampanjaan. Jos Venäjä voittaa selvän altavastajaan vähintään kahdella maalilla ja olet asettanut panokseksi 30 euroa, voitat yhteensä 45,90 euroa ja lisäksi saat ensi viikon maanantaina käyttöösi 20 euron arvoisen riskittömän vedon! Helppoa eikö totta?

Osallistumisohjeet riskittömän vedon lunastamiseen lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi Unibetin suositulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon!
 • Etsi Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Ansaitse riskittömiä vetoja U20-lätkäkisoista -kampanja ja klikkaa kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
 • Tee 10, 20 tai 30 euron arvoinen single- tai yhdistelmäveto alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-turnaukseen minimikertoimella 1,40. 
 • Saat asettamasi panoksen perusteella Unibetilta ensi maanantaina riskittömän vedon. Voit katsoa panostaulukon ja riskittömän vedon arvon ylempää.
 • Vetolapun vetokohde tai sen kaikki vetokohteet tulee olla alle 20-vuotiaiden MM-turnauksesta.
 • Palkinnoksi saatava riskitön veto on voimassa sekä ennakko- että livevedossa.
 • Yksi pelaaja voi tienata kampanjasta vain yhden riskittömän vedon. 

Lyö veto U20-kisoihin ja nappaa riskitön veto!

Unibetilta uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonus ja 10 euron riskitön mobiiliveto!

Unibetilla ensitalletuksesi tuplataan

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa, että uuden vedonlyöjän pelit heidän bookkerillaan käynnistyvät mahdollisimman laadukkaasti ja siksi yhtiö tarjoaa uusille asiakkaille käyttöön 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelikassan pystyy tuplaamaan ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Bonus on perinteinen ”tuplausbonus”, joten se on suuruudeltaan 100% ja voimassa aina 100 euroon asti. Maksimihyödyn bonuksesta saat, kun teet ensitalletuksellasi 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Unibet tuplaa talletuksesi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin Unibetilla peräti 200 euron suuruisella pelikassalla. Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet pelaajat saavat käyttöönsä 10 euron arvoisen riskittömän vedon, jonka pystyy hyödyntämään Unibetin mobiilivedonlyönnissä.

Unibetin vedonlyöntibonuksella lunastetut rahat pitävät sisällään 4-kertaisen kierrätysvaatimuksen minimikertoimella 1,40 ennen kuin pystyt kotiuttamaan rahoja. Jos lunastat bonusrahaa täydet 100 euroa, tulee sinun panostaa vedonlyönnissä yhteensä 400 euroa ennen kuin voit kotiuttaa rahojasi. Kierrätysvaatimus tulee täyttää 30 päivän sisällä bonuksen aktivoinnista. Bonuksen tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Unibetin sivuilta.