Em- turnauksen aikaan monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat porkkanoita asiakkailleen.

Betsson juhlii jalkapallon EM-kisoja tarjoamalla riskittömän (max. 50€) vedon kaikille uusille asiakkaille! Riskittömän vedon lisäksi saat normaalin 100% - 100€ bonuksen. Nyt on siis oiva aika liittyä palkitun bookkerin asiakkaaksi. 

Kun Suomi ei ole mukana jalkapallon EM-kisoissa, ei mikään estä sinua lyömästä vetoja kisojen parhaan joukkueen puolesta. Mukana ovat kaikki Euroopan parhaat joukkueet, mutta kuka vie mestaruuden?

Espanja, hallitseva Euroopan ja maailmanmestari on yksi suurimmista suosikeista. Mutta haistatko sinä sensaation? Älä unohda Tanskan satumaista voittoa 1992 tai Kreikan 2004 mestaruutta.

Betsson* tarjoaa sinulle riskittömän vedon jalkapallon EM-kisojen 2012 mestarista! Sinun ei välttämättä kannata lyödä vetoa suosikkien puolesta, sillä näissäkin kisoissa saatetaan nähdä sensaatio.

 

Näin saat 100% vedonlyöntibonuksen ja 50€ riskittömän vedon EM- turnaukseen:

- Rekisteröidy tästä Betssonin asiakkaaksi >>

- Lyö vähintään €5 veto Euro 2012 voittajasta, ja Betsson* palauttaa panoksesi €50 asti 48 kuluessa vedon asettamisesta. Ei väliä voitatko vai häviätkö saat rahasi takaisin!

- Hanki palautus vedollesi lähettämällä sähköposti osoitteeseen: [email protected]betsson*.com

- Muista kirjoittaa Käyttäjätunnuksesi sekä Kupongin ID viestin aihekenttään.

- 100% vedonlyöntibonuksen saat Betssonin sivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

 

Säännöt & ehdot Euro 2012- kampanjaan:

  • Tämä kampanja on avoinna alkaen 24/05/2012 ja 07/06/2012 asti kaikille Betssonin uusille asiakkaille.
  • Vain kampanja-aikana pelattu vähintään €5 veto jalkapallon EM-kisojen voittajasta on oikeutettu palautukseen. Jos asiakas lyö useamman vedon, huomioidaan ensimmäinen veto kampanjassa.
  • Betsson* palauttaa panoksesi €50 asti 48 tunnin kuluessa siitä, kun olet lähettänyt pyynnön sähköpostitse.
  • Palautus maksetaan tilillesi bonuksena, joka on panostettava 1.50 kertaa ennen nostoa.
  • Tämä tarjous on avoinna vain suomalaisille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet kampanjaan suomenkielisen sivun kautta ja ovat valinneet euron valuutaksi.
  • Vain yksi tarjous per asiakas, kotitalous tai IP-osoite.
  • Betsson*.com varaa oikeuden tehdä muutoksia ja/tai perua kampanjan milloin tahansa ilman erikseen ilmoitettavaa syytä. Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.