Tulevana viikonloppuna kannattaa lyöttäytyä Unibetin remmiin, sillä jaossa on erikoisia tarjouksia ja lukuisia mahdollisuuksia isoihin voittoihin. 

Unibet* on kiistatta yksi Euroopan isoimpia vedonlyöntifirmoja ja erityisesti suomalaisten keskuudessa erittäin suosittu. Valkoiset ja vihreät värit, sekä tuttu logo ovat tuttu näky täkäläisessä katukuvassa ja brändi on ehdottomasti hyväksytty ilmiö Suomessa. 

Syitä tietysti löytyy useampia. Asiaa auttaa toki lukuisten julkisuuden ja urheilijoiden myöntämä tuki, mutta tietysti tärkeintä on myös itse tarjonta. Unibetin kampanjat ja erilaiset tarjoukset palkintoineen ovat pitkään niittäneet mainetta pelaajien keskuudessa. Tarjolla on ollut unohtumattomia urheilumatkoja Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan ja näille ei luonnollisesti näy loppua. 

Mutta Unibet* kestitsee asiakkaitaan myös sangen mielenkiintoisilla vedonlyöntiin liittyvillä tarjouksilla ja erilaisilla betsaamista auttavilla keinoilla. Tässä tekstissä me nostamme esiin muutamia hauskoja tarjouksia ja ennen kaikkea taloudellisesti pelikassaa kasvattavia menetelmiä viikonloppua varten. 

1. Jaossa 25 000 euroa

Unibetin avokätisyys on miltei maailman kuulua ja pelaajat pääsevät nyt koittamaan onneaan toden teolla uuden kampanjan voimin. Jaossa on siis muhkeat 25 000 euroa. Moisella summalla pystyy varmasti rahoittamaan yhden, jos toisenkin unohtumattoman urheilumatkan pitkälti minne tahansa päin maailmaan. 

Toki ei kyseistä jättipottia noin vain viedä kotiin. Ultimaattiseen onnistumiseen tarvitaan ultimaattista onnea ja toki kivenkovaa faktatietoa. Pelaajan täytyy arvata oikein yhden Valioliigan ottelun ensimmäisen maalin tekijä ja minuutti, jolloin tuo maali tehdään. 

Kyseinen tehtävä ei ole missään nimessä helppo ja vaatii paljon tutkittavaa, sekä rutkasti onnea. Mikäli kuitenkin onnistuu, niin palkinnoksi saa kotia viemistä 25 000 euron edestä. 

Pelaajan täytyy olla Unibetin asiakas, mikäli pelitiliä ei löydy, niin rekisteröityminen käy kätevästi alla olevan linkin kautta. 

2. Tuplavoittoja 

Tänä sunnuntaina luvassa on kovan luokan jalkapallokattaus viikon päätteeksi. Unibetin viikonlopun mielenkiintoisessa tarjouksessa tapetille on nostettu kolme ottelua. 

Ensimmäisenä on luonnollisesti Manchesterin legendaarinen derby Cityn ja Unitedin välillä. Tämän jälkeen luvassa on vähintäänkin yhtä kovaa herkkua Italiasta, kun AC Milan kohtaa Juventuksen. Illan viimeistelee kiivas kamppailu Monacon ja Paris Saint-Germainin välillä. 

Tarjouksen ideana on se, että pelaaja asettaa ennakkovedon maalintekijöistä ja mikäli kyseinen maalintekijä onnistuu kahdesti, niin Unibet* tuplaa pelaajan voitot 100 euroon asti. 

3. Viikon matsi

Mikäli ei malta odottaa huomiseen ja haluaa päästä tositoimiin jo tänään, niin suosittelemme, että otat katsaukseen Atletico Madridin ja Athletic Bilbaon välisen taiston. Kyseinen ottelu alkaa 19:30 ja sen näkee tietenkin Unibet* TV:n välityksellä puhelimesta tai läppäriltä. 

Mutta syy esilletuontiin on kannattava vedonlyönnin kannalta. Pelaajan tehtävänä on asettaa livestä vetoa sisään minimikertoimella 1.40 ja Unibet* tarjoaa boostia kohteelle 25 prosentin voitontehostajalla. Jos tuuri käy, niin pelaaja pääsee nauttimaan korotetuista voitoista. 

Maksimipanos on 25 euroa ja lisävoittoja saa aina 1000 euroon asti. 

4. Yhdistelmillä lisäpotkua

Listan viimeisenä löytyy pientä ilosanomaa kaikille niille, jotka nauttivat vedonlyönnistä mehukkaiden yhdistelmien kautta. Kyseinen tapa voi osoittautua suurimmalta osalta tappiolliseksi, mutta kun rekka osuu maaliin, niin riemulla ei silloin laisinkaan rajaa. 

Siksi tämä seuraava tarjous koskeekin vain niitä, jotka taitavat tämän jalon taitolajin. Unibetiltä löytyy viikoittainen tarjous, jossa pelaaja pääsee yhdistelemään kolme mitä tahansa jalkapallo-ottelua ja tarjolla tietenkin korotettuja voittoja. 

Tarjous toimii siten, että pelaajan täytyy valita kolme ottelua ja yhden ottelun minimikerroin kuuluu olla vähintään 1.40. Tämän jälkeen pelaaja pystyy valitsemaan vetolaatikosta voitontehostajan ja Unibet* korottaa voitetun vedon tienestit 10-30 prosentilla! 

Prosentit jakautuvat siten, että jos pelaajalla on kolme kohdetta lapulla, niin tehostus on 10%. Mikäli pelaajalla on neljä kohdetta, niin silloin tehostus on 20%. Jos lapulta löytyy viisi tai enemmän, niin voitettu lappu nauttii 30 prosentin voitontehostuksesta. 

Jätä veto sisään