Sunnuntai täynnä huippu-urheilua. Hyvistä pelikohteista on tänään jopa ylitarjontaa, kun päivä täyttyy eurooppalaisesta huippujalkapalloilusta, pesäpallosta, formuloista ja tenniksestä. Ranskan avoimista emme tänään esittele pelikohteeksi yhtäkään ottelua, koska ottelut näyttävät ennakkoon liian selviltä ja kertoimet ovat valuneet erittäin mataliksi. Kannattaa kuitenkin tarkastaa vedonlyöntiyhtiöiden erikoistarjoukset turnaukseen.

17:00 Kitee - Kouvola

Nuori ja nälkäinen KiPa on saanut onnistuneen lähdön kauteen. Viimeisimmässä Alajärvi kaatui selvästi 2-0 ja sitä ennen 1-2 vierasvoitto Pattijoelta. Kauden ainoan tappion se kärsi Joensuulle.

KPL järjesti avauskierroksella jättiyllätyksen kaatamalla Sotkamon. Tuon jälkeen pari heikompaa esitystä. Turpiin tuli Pattijoelta ja Joensuulta. Perjantaina se palasi voittokantaan kaatamalla Alajärven. Voitto huomattavasti Kiteetä heikommasta Ankkureista ei tietenkään kerro, että peli olisi taas saatu järjestykseen, mutta antaa toivoa paremmasta.

Rantakenttä suosii Kiteetä, mutta paperilla kovemman Kouvolan vieraskerroin kiinnostaa. Joukkue joka pystyy kaatamaan Jymyn, pystyy voittamaan myös Kiteellä mikäli pääsee samaan hurmokseen.

PELIVALINTA:Tasainen peli lyödään koti/vieras valinnalla vierasvoitolle. 

Pelaa kohde kertoimella 1.90

17:00 Everton - Tottenham

Katsoin tämän kohteen jo aiemmin sunnuntain pelivalintoihin. Tuolloin Evertonin kerroin oli 2.50. Nyt se on tullut alas, mutta kohde on vieläkin kelvollinen pelattavaksi. 

Tottenhamilla on otteluun vielä panosta koska voitolla (+Liverpoolin tasurilla/tappiolla) se saavuttaisi suoran paikan Eurooppa- Liigan lohkovaiheeseen. Karsintaan se pääsee joka tapauksessa, kävi tänään miten vain. Pelkkä pienoinen motivaatioetu ei kuitenkaan takaa voittoa tästä pelistä. Mauricio Pochettinon ryhmä lähti kauteen suurin toivein, mutta päätyi lopulta sille kovin tutuille sijoituksille. Arvioisin, että Spurs- leirissä on aika lailla sama mennäänkö Eurooppa- Liigaan suoraan lohkovaiheeseen vai karsintojen kautta. Joten se siitä motivaatioedusta. Kauden päätösjuhlat vietettiin käytännössä jo viime viikolla White Hart Lanella, kun Hull kaatui numeroin 2-0.

Evertoninkin kausi on mennyt odotuksiin nähden penkin alle. Sijalta 10. löytyvä joukkue ei voi olla missään määrin tyytyväinen sesonkiin, mutta haluaa lopettaa sen kunnialla. Suuri kotietu miltei merkityksettömässä pelissä antaa syyn panostaa Evertonille.

PELIVALINTA:Everton

Pelaa kohde kertoimella 2.38

18:30 FC Jazz - Haka

Päivän varmin over 2.5 kohde. Haka on niin sekaisin, että ottelu itsessään voi päättyä miten vain. Maaleja tullaan näkemään. Haka on tällä hetkellä Ykkösen erikoisin joukkue. Se on tehnyt koko sarjan eniten maaleja ja samalla päästänyt eniten. Puolustus on paperia, hyökkäys yksi sarjan kovimmista. 

PELIVALINTA:over 2.5 maalia

Pelaa kohde kertoimella 1.70

18:30 SJK - HJK

Veikkausliigan kärkikamppailu. SJK on osoittanut haastavansa HJK: n tosissaan tämän kauden tittelistä.

Klubi on tällä kaudella paljastunut ryhmäksi tavallisia kuolevaisia. Se on hävinnyt ainoastaan kerran, mutta odotuksiin nähden esitykset ovat olleet vaisuja. Suurimmat ongelmat löytyvät helsinkiläisten toppariosastolta. Pelin avaaminen alakerrasta tuottaa ongelmia ja virheitä tulee paljon. 

SJK: ta vastaan on tällä kaudella tehty ainoastaan kaksi maalia. Molemmat vieraskentällä. Nurmikenttä on tänään Seinäjokisten suuri etu. Kaikki viittaa siihen, että SJK poistuu kentältä kaikki pisteet taskussaan. Erinomainen 2.75 kotikerroin on ehdottomasti kokeiltava.

PELIVALINTA:SJK

Pelaa kohde kertoimella 2.75

-SV