Hiihdon MM-kilpailut starttaavat tämän viikon keskiviikkona, 20. Helmikuuta Itävallan Seefeldissä, kun ohjelmassa on naisten ja miesten lyhyen matkan perinteisen karsinnat. Urheiluveikkaus.comin ja vedonlyöntijätti Unibetin yhteistyössä sorvaaman ekslusiivisen bonustarjouksen ansiosta sinä pääset lunastamaan 50 euron edestä ilmaisvetoja tähän talven suurtapahtumaan! Ilmaisvetojen voitot ovat lisäksi täysin kierrätysvapaata käteistä, joten tämä tarjous kannattaa ehdottomasti jokaisen uuden Unibet-asiakkaan hyödyntää, sillä näitä on tarjolla todella harvoin!

Hiihdon MM-kisat käydään nykyään joka toinen vuosi ja koska nyt eletään vuotta 2019, niin tänä vuonna talviurheilun ystäville on jälleen luvassa hiihtoherkkua lähes kahden viikon ajan. Vuoden 2019 Hiihdon MM-kisat kilpaillaan Itävallan Seefeldissä, joten hiihtäjät pääsevät kisaamaan upeissa vuoristomaisemissa Cross-Country Arena Seefeldissä. Hiihtäjät kisaavat yhteensä 12 eri kisassa, sillä luvassa on sprintti, parisprintti, perinteisen matka, yhdistelmäkilpailu, yhteislähtö sekä viesti niin naisille kuin miehillekin. Hiihdon MM-kisoissa nähdään maastohiihdon lisäksi myös yhdistettyä ja mäkihyppyä, joten perinteisen sivakoinnin ja HAVUJA-huutojen lisäksi katsojat pääsevät jännittämään TV:n välityksellä myös näitä lajeja. 

Löydät toki täältä Urheiluveikkaus.comin sivustolta myös hiihdon MM-kisojen 2019 ohjelman ja kaikki aikataulut kokonaisuudessaan tiiviiden ennakko-analyysien kera kultakin kisamatkalta. Kerromme tuossa ennakko-paketissa myös parhaat kertoimet jokaisen kilpailun vedonlyöntiin.

Vedonlyöntibookkereiden parhaimpaan A-ryhmään kuuluva Unibet haluaa tarjota yhteistyössä Urheiluveikkaus.comin kanssa pelaajille mahdollisuuden maksimoida kisahuuma sekä jännitys ja uunituoreen ekslusiivisen tarjouksemme ansiosta sinulla on mahdollista lunastaa 10 euron sijoituksella itsellesi peräti 50 euron edestä ilmaisvetoja koko Hiihdon MM-kisojen ajan! Lisäksi ilmaisvedot ovat täysin kierrätysvapaita, joten niillä nappaamasi voitot ovat sinulle täysin ilmaista käteistä rahaa!

Jos 50 euron arvoiset kierrätysvapaat ilmaisvedot tähän talven suurimpaan urheilujuhlaan kiinnostaa, niin alta voit katsoa tarkemmat ohjeet siitä miten saat ne poimittua talteen, mutta muista, että tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Näin saat napattua Unibetilta 50 euron arvosta kierrätysvapaita ilmaisvetoja Hiihdon MM-kisoihin!

Ilmaisvetojen lunastaminen Unibetilta on todella helppoa ja niitä pääsee nappaamaan talteen jokainen uusi asiakas, jolla ei ole vielä pelitiliä avattuna Unibetin palkitulla vedonlyöntisivustolla. Tämä ekslusiivinen tarjous on siis voimassa vain Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattana Unibetille, niin valitettavasti et pääse lunastamaan tätä tarjousta.

Ihan ensimmäisenä sinun tarvitsee siirtyä Unibetin verkkosivuille tästä linkistä klikkaamalla. Sen jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä, hyväksyä bonus, tehdä 10 euron suuruinen talletus ja lyödä vetoa Unibetin vedonlyönnissä tallettamallasi 10 eurolla. Talletuksellasi tekemän 10 euron vedon lyömisen pitää tapahtua minimikertoimella 1,40. Halutessasi voit asettaa useita esimerkiksi kymmenen yhden (1) euron arvoista vetoa, jotka laskevat määrätyn 10 euron loppusumman. Sinun ei siis tarvitse halutessasi asettaa yhtä 10€ arvoista vetoa vaan voit jakaa panoksesi useammalle pelikohteelle. Tärkeintä on kuitenkin, että vetojen yhteenlaskettu panos on 10,00 euroa. 

Kun vedot ovat ratkenneet saa pelaaja Unibetilta automaattisesti pelitililleen 5 x 10 euron ilmaisvetoa. Saat 50 euron arvoiset ilmaisvedot riippumatta siitä osuuko ensimmäinen/ensimmäiset asettamasi vedot.

Tämän jälkeen voit lyödä viisi ilmaisvetoa kymmenen euron panoksella. Ilmaisvetojen pelikohteiden minimikerroin on taas sama 1,40. Voit lyödä vedot single- tai yhdistelmävetona, kunhan kaikkien pelikohteiden kerroin minimissään 1,40. Ilmaisvetojen panosta Unibet ei sinulle palauta, mutta saat pitää kaikki ilmaisvedoillasi saamasi voitot, sillä ne ovat kierrätysvapaata käteistä.

Lunastetut ilmaisvedot kumoavat Unibetin normaalin vedonlyöntibonus-tarjouksen, joten jos hyödynnät tämän tarjouksen, niin Unibetin perinteinen 100%/100€ + 10€ -tarjous ei ole enää sinulle voimassa. Tämä on kuitenkin huomattavasti Unibetin perinteistä vedonlyöntibonusta parempi tarjous, joten tämä kannattaa hyödyntää pikimmiten!

Ilmaisvetojen lunastusohjeet lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi Unibetin suositulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä klikkaamalla.
  • Rekisteröi itsellesi oma Unibet-pelitili ja hyväksy bonus.
  • Tee vähintään 10 euron suuruinen ensitalletus ja panosta se vedonlyöntiin minimikertoimella 1,40.
  • Kun vetosi on ratkennut, saat Unibetilta käyttöösi viisi (5) kymmenen (10€) euron arvoista ilmaisvetoa.
  • Ilmaisvedot täytyy asettaa minimikertoimella 1,40.
  • Kaikki ilmaisvedoillasi voittamat rahat ovat kierrätysvapaata, joten voit halutessasi kotiuttaa voittorahat heti ilmaisvetojen ratkettua.
  • Tämä ekslusiivinen tarjous on voimassa aikavälillä 18.2-4.3.2019 vain uusille asiakkaille.
  • Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot pääset katsomaan rekisteröintivaiheessa Unibetin sivuilta.

Nappaa 50€ ilmaisvedot talteen tästä!