NBA-kausi 2018-19 on pyörinyt jo hyvän aikaa, sillä 82 ottelun runkosarjasta on pelattu jo lähes 60 ottelua. Viime viikonloppuna NBA vietti All Stars -taukoa ja ohjelmassa oli tähdistöottelu, josta ei tähtiloistoa ja upeita suorituksia puuttunut, kun sekä itäisen että läntisen konferenssin parhaat pelaajat esittelivät taitojaan näytösottelussa. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä yhdessä Team Unibetin kanssa katsomaan aurinkoiseen Kaliforniaan NBA:n runkosarjan viimeisiä ratkaisuotteluita.

Vedonlyöntijättiläisiin lukeutuva Unibet on tunnettu siitä, että se järjestää asiakkailleen jatkuvasti erilaisia turnauksia, kampanjoita sekä kilpailuita, joista asiakkaiden on mahdollista voittaa itselleen upeita tavara- ja matkapalkintoja. Unibet States of America -kampanjoissa on jaettu jo useita NHL- ja NBA-matkoja ja tällä kertaa on jälleen korisfanien vuoro!

Unibetin uunituoreessa vedonlyöntikampanjassa on jaossa upea kahden hengen matkapaketti San Fransiscoon, jossa matkan voittaja pääsee yhdessä ystävänsä katsomaan kolme NBA:n runkosarjaottelua paikan päältä ja nauttimaan samalla Team Unibetin sekä Triplatuplan eli Villen ja Särren seurasta! 

Reissulla nähdään livenä mm. NBA:ta viime vuodet dominoineen Golden State Warriorsin supertähdet Stephen Curry, Kevin Durant sekä Klay Thompson. Ohjelmassa on myös maailmankuulun LA Lakersin ottelu paikan päällä, joten matkan voittaja pääsee ystävineen todistamaan myös LeBron Jamesin ylivoimaa NBA-parketeilla.

Jos upea viikon mittainen korismatka Kalifornian auringon alle ja NBA-ottelut paikan päällä kiinnostavat, niin katso alta tarkemmat ohjeet kampanjaan osallistumisesta ja siirry sen jälkeen Unibetin palkitulle vedonlyöntisaitille osallistumaan.

Näin voit voittaa upean, kahden hengen NBA-matkan Unibetilta!

Unibet haluaa, että kaikilla innokkailla korisfaneilla ja vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut arvontaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Unibet-asiakkaat, jotka mielivät Team Unibetin mukaan viikon mittaiselle NBA-reissulle San Fransiscon maisemiin!

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Unibet palkitsee uudet asiakkaat kahdella erilaisella vedonlyöntibonuksella, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Tarjolla on perinteinen 100% suuruinen bonus, jolla saat tuplattua ensimmäisen pelikassasi tai vaihtoehtoisesti voit valita käyttöösi myös 50 euron suuruiset ilmaisvedot, jotka saat lunastettua ainoastaan 10 euron suuruisella ensitalletuksella. Voit lukea Unibetin uuden asiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja vedonlyöntibonuksen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintomatkan metsästäminen Unibetin kampanjasta. Ihan ensimmäisenä sinun tulee etsiä Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Betsaa korista ja voita NBA-matka Kaliforniaan -kampanja ja klikata keltaista Osallistu-nappia, jotta rekisteröidyt mukaan arvontaan. 

Tämän jälkeen sinun tulee lyödä vähintään 5 euron suuruinen korisveto minimikertoimella 1,40 Unibetin vedonlyönnissä ja olet tienannut oman arpalippusi kahden hengen NBA-matkan arvontaan. Arpalipuilla eli 5€ arvoisilla korisvedoilla ei ole pelaajakohtaista rajoitusta, joten voit halutessasi lyödä niin monta 5€ korisvvetoa kuin haluat ja parantaa samalla todennäköisyyksiäsi voittaa tämä upea matkapaketti.

Unibet arpoo ensimmäisen kahden hengen NBA-matkapaketin voittajan maanantaina 4. maaliskuuta. Kampanjassa arvotaan yhteensä kaksi matkapakettia ja toinen NBA-matka arvotaan Unibetin toimesta maanantaina 11. maaliskuuta. Toisen matkapaketin arpalippujen tienaaminen alkaa, kun ensimmäinen NBA-matka on arvottu. Kokonaisuudessaan kampanja on käynnissä 21. helmikuuta - 11. maaliskuuta 2019 kello 05:00 asti.

Pääpalkintona upea kahden hengen NBA-matkapaketti Kaliforniaan!

Unibet ei tunnetusti ole kukkaron nyörejä kiristellyt, kun se on suunnitellut pääpalkintoa tähän NBA-skabaan. Tarjolle on isketty aivan mielenvikaisen upea NBA-matkapaketti ja reissuun ei tarvitse lähteä yksin, sillä korismatkalle voit ottaa mukaan myös yhden täysi-ikäisen ystäväsi.

Matkan ajankohta on 31.3. - 7.4.2019 ja matkapakettiin kuuluu kaikki herkut, joita voittaja voi vain kuvitella. Matka sisältää lennot: Helsinki - San Francisco - Kalifornia - Helsinki, hotellimajoitukset koko matkan ajan, matsiliput kolmeen NBA-otteluun (2.4. Golden State Warriors - Denver Nuggets, 4.4. Los Angeles Lakers - Golden State Warriors, 5.4. Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers) sekä Team Unibetin ja Triplatuplan asiantuntevan matkaseuran sekä värikkäät tarinat.

Kyseessä on siis todellinen urheilufanin unelmamatka, jossa päästään huipputasoisen koripallon lisäksi katsomaan upeita nähtävyyksiä, niin San Fransiscossa kuin Los Angelesissakin, joten luvassa on myös ripaus amerikkalaista kulttuuria huimine ruoka-annoksineen sekä isoine tuoppeineen!

Alta voit katsoa kertauksena tarkat ohjeet siitä miten juuri sinä voit olla tämän upean matkapaketin voittaja!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Ota suunnaksi Unibetin palkittu vedonlyöntisivusto painamalla tätä linkkiä.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili.
  • Uutena asiakkaana saat käyttöösi Unibetin tarjoaman 100% vedonlyöntibonuksen tai 50 euron arvoiset ilmaisvedot.
  • Osallistu kampanjaan klikkaamalla keltaista Osallistu-nappia Betsaa korista ja voita NBA-matka Kaliforniaan -kampanjasivulla.
  • Lyö Unibetin vedonlyönnissä vähintään 5€ korisveto minimikertoimella 1,40.
  • Jokaisesta 5 euron arvoisesta korisvedosta saat yhden arpalipun NBA-matkapaketin arvontaan. Vetojen määrää ei ei ole rajoitettu.
  • Unibet arpoo ensimmäisen matkapaketin voittajan maanantaina 4. maaliskuuta.
  • Toinen matkapaketti arvotaan maanantaina 11. maaliskuuta. Toiseen arvontaan pääsee lunastamaan arpalippuja, kun ensimmäinen matkapaketti on arvottu.
  • Kokonaisuudessaan kampanja-aika on 21.2.–11.3.2019 kello 5:00 asti.

Lyö NBA-betsi ja voita korismatka Kaliforniaan!

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille kaksi erilaista tarjousta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman!

Me täällä Urheiluveikkaus.comin toimituksessa olemme kaikkien vedonlyöjien asialla ja siksi me yritämme jatkuvasti neuvotella yhteistyössä eri vedonlyöntisivustojen kanssa erilaisia tarjouksia, jotta lukijamme saisivat käyttöönsä markkinoiden parhaat bonukset ja edut!

Tällä hetkellä Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille rekisteröityvät uudet asiakkaat pääsevät valitsemaan kahdesta erilaisesta bonuksesta, joista voit valita Unibetin uutena asiakkaana juuri sinulle sopivimman.

100% vedonlyöntibonus + 10 euron riskitön veto.

Ensimmäinen tarjolla olevista bonuksista on hyvin perinteinen 100% suuruinen vedonlyöntibonus, jonka turvin saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi Unibetille ja pääset aloittamaan vedonlyönnin tuplasti paksummalla pelikassalla. Bonus on suuruudeltaan 100% ja sen voi lunastaa aina sataan euroon asti, eli 100 euron ensitalletuksella saat käyttöösi 200 euron suuruisen pelikassan. 

Minimitalletus tämän bonuksen aktivointiin on 10 euroa, mutta suosittelemme hyödyntämään bonuksen kokonaisuudessaan, jotta saat käyttöösi mahdollisimman paljon ilmaista pelirahaa! Lisäksi kaikki tämän bonuksen hyödyntäneet uudet Unibet-asiakkaat saavat lisälahjana 10 euron arvoisen riskittömän vedon, jonka pääsee hyödyntämään Unibetin mobiilivedonlyönnissä!

10 euron talletuksella 50 euron edestä ilmaisvetoja!

Perinteisen vedonlyöntibonuksen lisäksi olemme saaneet sorvattua yhteistyössä Unibetin kanssa ekslusiivisen liittymistarjouksen, jonka pystyy lunastamaan vain Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille rekisteröityneet uudet asiakkaat.

Tämän ekslusiivinen tarjous sopii erinomaisesti pelaajille, jotka haluavat aloittaa vedonlyönnin Unibetilla pienellä panostuksella, sillä tässä tarjouksessa saat lunastettua 10 euron suuruisella talletuksella itsellesi peräti 50 euron edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja

Tarjous on voimassa vain Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille ja lisätietoa tästä mahtavasta erikoistarjouksesta sekä ohjeet siitä miten sen saat lunastettua pääset lukemaan alta näkyvää linkkiä painamalla!

Heitä 50 euron edestä ilmaisbetsejä sisään Unibetilla Hiihdon MM-kisojen ajan!