[caption id="attachment_4596" align="alignnone" width="900"]Pystyykö Tebow jälleen yllättämään...[/caption]

Ensi yöstä on tulossa penkkiurheilijan kannalta herkullinen, kun NFL:n pudotuspelien lisäksi Jarkko Nieminen hakee uransa toista ATP-turnausvoittoa.

Jotta jännitys saadaan penkkiurheilun tuottaman hormoonitasojen vaihtelun lisäksi entistä korkeampiin sfääreihin, täytyy tietysti pelata jännityspelit!

Pelien kannalta jokaisessa kohteessa houkuttelevat eniten yllättäjien menestyksestä tarjotut kertoimet, joten toivotaan edessä olevan yllätysten yö!

San Francisco - New Orleans klo 23:30

Kohteista ensimmäisenä sulkeutuu 23:30 alkava NFL-ottelu San Francisco-New Orleans Saints. Saints on ottelussa suosikki, mutta vieraskentällä mielestämme jopa liian suuri. Kotijoukkue San Franciscon puolustus loksahti uomiinsa runkosarjan lopussa. Viimeisissä kolmessa ottelussaan se antoi vastustajalle yhteensä vain kymmenen pistettä eli 3,33 ottelua kohti! Saints tunnetaan vahvasti hyökkäysorientoituneena nippuna, mutta nyt todellista ilotulitusta ei ole luvassa. 49ersilla on mahdollisuudet jopa yllätysvoittoon saakka, pelin pysyessä todennäköisesti tasaisena aivan tappiin saakka.

Televisiosta: Nelonen Pro 2

Pelivalinta otteluun: San Francisco +3,5 1,92 Nordicbet

Julien Benneteau - Jarkko Nieminen klo 01:00

Seuraavana listalla onkin Jarkko Niemisen ja Julien Benneteaun kohtaaminen. Niemisen poikaa tuskin suuremmin haittaa ottelun alkamisajankohdan siirtäminen, sillä hän on urakoinut turnauksessa finaaliin saakka myös nelinpelissä. Olemme edelleen sitä mieltä, että ottelussa pelataan kolme erää, ja mikäs sen mukavampi vaihtaa takaisin NFL-tunnelmaan kuin juhlia ensin suomalaista ATP-turnausvoittajaa klo 01:00 alkavan ottelun jälkeen.

Televisiosta: Canal+

Stream: Unibetin Live-TV

Pelivalinta otteluun: Yli 2,5 erää 2,25 Bet365*

New England Patriots - Denver Broncos klo 03:00

It's Tebow time, kuten rakkaat amerikkalaiset tänä iltana jälleen julistavat. Komeetan lailla itsensä tällä kaudella läpi lyönyt ihmeidentekijä Tim Tebow johdattaa Denver Broncosin kovaan paikkaan, kun se kohtaa New England Patriotsin. Broncos on selkeä altavastaaja, mutta koska kyseessä on kerrasta poikki-menetelmällä pelattava pudotuspeliottelu, tasoitamme hieman puntteja omissa papereissamme. Broncos ylsi jo viimeksi jättiyllätykseen kaatamalla Steelersin, mutta pelivalintamme ei vaatisi edes yllätystä - oma peruspeli riittäisi. Varmaa on kuitenkin, että viihdyttävä ottelu on jälleen luvassa.

Televisiosta: Nelonen Pro 1

Pelivalinta otteluun: Broncis+14,5 1,76 Betsson

PS. Iltaan ja yöhön voi virittäytyä asiaankuuluvalla kappaleella Matti Nykänen - Yllätysten Yö. Urheiluveikkaus.com suosittelee...

 

http://youtu.be/SuMaTamEZ4k