Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijan, Jari Litmasen, tietotaito on valjastettu vedonlyöjien käyttöön Betssonin toimesta.

Yksi suomalaisten suosituimmista peliyhtiöistä on onnistunut kaappaamaan jalkapallotiimiinsä huippuluokan – suorastaan kuninkaallisen vahvistuksen.

Jari Litmanen ja Betsson solmivat yhteistyösopimuksen, jonka seurauksena Huuhkajien ex-kapteenista tulee vedonlyöntiyhtiön Suomen jalkapallolähettiläs.

Uuden yhteistyön ansiosta pelaajat pääsevät lukemaan ”Kuninkaan” ennakoita ja analyyseja jalkapallomaailman kuumimmista otteluista ja tapahtumista. Lisäksi hänen korkeutensa kirjoittaa aika ajoin jalkapallokolumnia.

- Jalkapallo itsessään on jo täynnä jännittäviä elementtejä. Toivottavasti pystyn tuomaan lisäarvoa suomalaisille jalkapalloihmisille omien analyysieni kautta, Litmanen kertoo.

Betsson on yksi Euroopan johtavia vedonlyöntiyhtiöitä, joka tunnetaan korkeasta palvelutasosta sekä kannattavista kertoimista.

Kuningas Litmasen ulosannin ja vedonlyöntiviihteen pariin pääset kätevästi tästä.

Muista!

Mikäli sinulla ei vielä ole pelitiä Betssonille, pääset rekisteröitymään tästä linkistä. Saat samalla 100€ talletusbonuksen!

[iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bOTW6eNtidU" frameborder="0" allowfullscreen ]