Poptähti Justin Bieber säväytti isoin sanoin sosiaalisessa mediassa ja haastoi aamun pikkutunneilla Tom Cruisen häkkitappeluun Twitterissä. Betsafe on käyttänyt erikoisen tilanteen hyväksi ja tarjoaa nyt kertoimia tähän mahdolliseen supertähtien taistoon!

Julkimoiden keskellä kuohuu. Lapsitähdestä varhaisaikuiseksi kasvanut teinisensaatio ja sittemmin räväkästä juhlinnasta tutuksi tullut poptähti Justin Bieber on haastanut Tom Cruisen häkkitappeluun. 

Aamuöinen tweetti herätti välittömästi otsikoita ympäri maailmaa, kun 25-vuotias laulaja ilmoitti halustaan otella Cruisea vastaan UFC-häkin sisällä. Bieber antoi tweetissään muutamia verbaalisia jabeja ja väitti, että 56-vuotias konkari on pelkuri, mikäli hän ei hyväksy popparin haastetta. 

Kaiken kukkuraksi myös Conor McGregor ilmoitti mielenkiintonsa mahdollista ottelua kohtaan ja varmisti Twitterissä olevansa enemmän kuin valmis järjestämään kuviot kuntoon, jotta kaksi maailmanluokan tähteä saataisiin saamaan suljettuun häkkiin takomaan toisiaan turpaan. 

Ja mikäli Bieber sekä Cruise ottelevat pääottelussa, on McGregor halukas vetämään Mark Wahlbergiä kuonoon samalla ottelukortilla. 

Niin tai näin, Bieberin omituinen ja kenties hieman maistissa rustattu tweetti on joka tapauksessa noteerattu totta kai myös vedonlyönnin piireissä. Betsafe on iskenyt ilmoille ensimmäisiä kertoimia Bieberin ja Cruisen matsiin.

Kenties vasten odotuksia vanhempi Cruise on kertoimien valossa toistaiseksi selkeä ennakkosuosikki, sillä Cruisen suoralle voitolle saa kertoimen 1.51. 

Mikäli luottoa kuitenkin löytyy nuoreen Bieberiin, niin hänen voittoa voi betsata kertoimella 2.40. 

BIEBER VAI CRUISE? ASETA VETO BETSAFELLA!


Betsafe - kamppailubetsaajan ykkösmestoja

Kamppailu-urheilua seuraavat betsaajat ovat varmasti tulleet tutuksi Betsafen kanssa. Kyseinen sivusto on viime vuosien saatossa erikoistunut nimenomaan kaikenlaiseen mahdolliseen kamppailu-urheiluun. Eikä ole sattumaa sekään, että esimerkiksi Betsafen yksi näkyvimpiä yhteistyökumppaneita on Suomen suurin UFC-tähti Makwan Amirkhani

Betsafe on toki kamppailu-urheilun ohella myös loistava paikka betsata muitakin lajeja, sillä valinnanvaraa kyllä riittää. Nyt sinäkin voit liittyä kätevästi Betsafen asiakkaaksi alla olevan linkin kautta, mikäli tiliä ei vielä löydy. Uudet asiakkaat pääsevätkin nauttimaan edullisesta vedonlyöntibonuksesta, jolla pelikassaan saa rutkasti lisää täytettä ensitalletuksella. 

Ensimmäisen talletuksen jälkeen pelaaja saakin 100% bonuksen aina 200 euroon saakka. Lisäksi Betsafen asiakkaille on säännöllisesti tarjolla lukuisia muita kampanjoita, joissa on tarjolla mm. Ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja sekä paljon muuta.

LIITY BETSAFELLE JO TÄNÄÄN!