Vapaaottelija ei antanut armoa ryöstäjälleen Brasiliassa. 

Paha saa palkkansa ja tyhmyydestä sakotetaan aina. Tämän pääsi todistamaan epäonninen katuryöstäjä Brasiliassa viikonloppuna. 

Epäonninen voro uhkaili uhriaan pahvisella aseella ja yritti saada tältä puhelinta, sekä rahaa, mutta suunnitelma ei toteutunut alkuunkaan. Ryöstön kohteeksi joutunu nainen oli UFC:n Polyana Viana, joka ottelee promootion naisten korsisarjassa. 

Armotta ryöstäjänsä veriseen kuntoon hakannut Viana on sittemmin noussut otsikoihin ympäri maailmaa, sillä jälki oli vähintäänkin raakaa. 


Tilanteessa Viana ymmärsi hetken uhkailun jälkeen, että ryöstäjän ase ei ollut aito ja ryhtyi oitis toimenpiteisiin. Brasilialainen vapaaottelija taltutti hyökkääjän nyrkeillä ja potkuilla, sekä viimeisteli tämän hetkeksi tajuttomaan tilaan takakuristuksella ennen poliisien tuloa. 

Uhri vietiin sittemmin sairaalaan ja sitä kautta poliisilaitokselle. Valitettavasti kyseinen tilanne on Vianalle entuudestaan tuttu, sillä hänet on yritetty aikaisemminkin ryöstää Brasiliassa, tosin epäonnistuneesti.