Elämme ihanassa maailmassa, jossa pelaajat voivat kirjaimellisesti lyödä vetoa aivan mistä tahansa ja yksi tämän hetken kuumimmista kohteista onkin Prinssi Harryn ja Herttuatar Meghanin kuninkaallinen vauva. Pariskunta on pyörinyt viime aikoina kohusta toiseen lähinnä Meghaniin liittyvien paljastusten vuoksi - mutta onko sisäpiiristä nyt päässyt jo lipsahtamaan vauvan sukupuoli? Lue tästä kattava betsauspaketti ja parhaat kertoimet pikkuprinssiin tai -prinsessaan liittyvissä kohteissa.

Prinssi Harry ja Herttuatar Meghan ilmoittivat raskaudestaan viime syksynä ja siitä lähtien huhumylly vauvan lasketusta ajasta, nimestä sekä sukupuolesta on käynyt kuumana. Kuninkaallisten vauvojen syntymä on aina suuri tilaisuus Iso-Britanniassa ja tämän vuoksi vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat lukuisia eri kohteita syntymään liittyen - eikä tämäkään vuosi suinkaan tuota poikkeusta. 

Pohdintaa on viime viikkoina herättänyt erityisesti se, että Paddy Power sulki lapsen sukupuolta koskevan kohteen sekä mahdollisuus siitä, että prinssipari haluaa kunnioittaa Harryn vuonna 1997 kuolleen äidin muistoa. Olemme seuranneet tarkasti lapsen ympärillä vellovaa huhumyllyä ja paljastuksia, jotta sinä tiedät mitä kannattaa pelata.

Tsekkaa alta kaikki kuninkaallisen vauvan syntymän parhaimmat kertoimet sekä varmimmat kohteet kattavasta vedonlyöntipaketista!

Onko lapsi tyttö vai poika?

Vedonlyönnin näkökulmasta todennäköisyydet lapsen sukupuoleen ovat 50-50, joten normaalisti tämä kohde ei meitä suuresti kiinnostaisi. Kuitenkin brittivedonlyöjät alkoivat lyödä niin sankoin joukoin vetoja tyttövauvan puolesta, että Paddy Power joutui sulkemaan kohteen kokonaan. Onneks muut vedonlyöntiyhtiöt vielä ole lähteneet samaan taktiikkaan eli voit vielä pelata tätä kohdetta.

Itseasiassa monella sivustolla tytölle on tarjolla jopa paremmat kertoimet! Urheiluveikkaus alkaakin kallistua vaaleanpunaiseen suuntaan ja kerromme seuraavaksi miksi. Hovista on vuotanut koko vuoden ajan yksityistä tietoa Herttuatar Meghanista eikä kuningatar ole saanut kiinni lörpöttelijää. On siis täysin mahdollista, että myös sukupuoli on päässyt lipsahtamaan ja näin ollen huhumylly on vaikuttanut heti myös vedonlyöntiin.

Prinssi Harry on myös julkisesti ilmoittanut toivovansa tyttöä ja tätä kommenttia olisi tuskin lehdistölle kerrottu, jos pari tietäisi lapsen olevan poika. Lisäksi paparazzit ovat nähneet vieraiden kantavan tyttövauvalle sopivia leluja herttuattaren baby shower -juhliin.

Lapsen sukupuoli:
Tyttö, kerroin Peliyhtiö Poika, kerroin Peliyhtiö
1.90 unibet 2.00 betsson
1.83 rizk 1.87 rizk
1.72 betsson 1.80 unibet

Mikä tulee olemaan lapsen nimi?

Aina, kun kuninkaallinen vauva syntyy, nousee kaikkein suurimmaksi kysymyksesi tietenkin pienokaisen nimi. Myös tällä kertaa ehdotuksia lentelee oikealta sekä vasemmalta ja kärkipaikalta löytyykin suhteellisen tuttu nimi - nimittäin Harryn äidin mukaan Diana. On yleisesti tiedossa, että 12-vuotiaana tragedian kohdannut Harry ei ole koskaan päässyt yli äitinsä kuolemasta ja onkin veikattu, että hän haluaa kunnioittaa Dianan muistoa oman lapsensa nimessä. Samaa kuitenkin veikattiin myös Prinssi Williamin tyttölapsen kohdella, joka nimettiin lopulta Charlotteksi.

Myös Britannian historian tunnetuimman naishallitsijan nimi Victoria sekä nykyisen kuningattaren nimi Elizabeth ovat suursuosikkeja. Suljemme kuitenkin suosiolla Elizabethin pois, sillä tapoihin ei kuulu, että lapsia nimetään elossa olevien sukulaisten mukaan.

Poikien puolella kärjessä pitää Phillip, joka saa myöskin inspiraatiota Harryn isoisästä. Myös James, Edward, Alexander sekä William on nostettu potentiaalisiksi ehdokkaiksi - mutta veljesten huonojen välien vuoksi sulkisimme Williamin pois omasta veikkauksestamme. 

Meghan on kuitenkin osoittanut olevansa valmis rikkomaan perinteitä eli saattaa hyvinkin olla, että lasta ei nimetä kuninkaallisten sukulaisten mukaan. Sen vuoksi nostamme listalle myös villejä kortteja - kuten naisen roolihahmon nimen Pukumiehet-sarjassa.

Lapsen nimi:

Paras kerroin Peliyhtiö
Diana 11.00 nordicbet
Phillip 13.00 betsson
Arthur 13.00 rizk
Alice 13.00 bet365
James 15.00 betsson
Aleksander 21.00 nordicbet
Oliver 29.00 bet365
Grace 41.00 rizk
Rachel 41.00 unibet
Amelia 101.00 nordicbet


Mihin kellonaikaan vauva syntyy?

Lähdetään seuraavaksi tutkiskelemaan vauvan oletettua syntymäpäivää. Tilastojen mukaan kaikista yleisin päivä lapsen syntymälle on tiistai ja heti sen jälkeen maanantai. Ylivoimaisesti eniten lapsia syntyy kello 8-12 välisenä aikana, joten tilastojen mukaan todennäköisin pelikohde on tiistaina aamupäivällä.

Herttuatar Meghan on itse syntynyt aikaisin aamyöllä maanataina ja Prinssi Harry puolestaan lauantaina iltapäivällä.  Synnyinaika ei kuitenkaan ole periytyvä ominaisuus, joten jätämme nämä seikat vihjeessämme tällä kertaa huomioimatta.

Lapsen syntymäaika:

Paras kerroin Peliyhtiö
Maanantai 6.00 unibet
Klo 08:00-11:59 5.50 betsson
Syntyy aamulla (AM) 1.90 bet365


Lapsen paino?

Lapsen paino on yksi niistä ominaisuuksista, jotka voivat periytyä vanhemmilta lapsille. Prinssi Harry painoi syntyessään 3,1 kg (6lb 14oz) eli keskimääräisen vauvan verran. Meghanin paino ei ole tiedossa. Myös Harryn veli Willian oli normaalikokoinen lapsi.

Äidin elintavat vaikuttavat myös vauvan kokoon. Aikaisemmin terveysblogia pitävä Meghan on takuulla pitänyt huolen siitä, että lapsi saa tarvittavat ravintoaineet eli kehitys on ollut normaali. Tuleva äiti ei myöskään ole ali- tai ylipainoinen, mikä voisi osaltaan viitata erityisen pieneen tai suureen lapseen. Näin ollen kaikki merkit osoittavat n. 3 kiloiseen lapseen.

Lapsen paino:

Paras kerroin Peliyhtiö
6lbs - 6lbs 15 oz 4.00 william hill