Maailmanmestaruuden juhlat ovat käynnissä koko Suomessa ja Unibetin avulla pääsee jatkamaan kultajuhlia hulppeisiin saunatiloihin koko kaveriporukan kera. 

Leijonat ovat saaneet koko Suomen jälleen kerran sekaisin ilosta voittamalla kultaa Slovakian jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa. Suomen historian kolmas maailmanmestaruus jääkiekossa saavutettiin mitä dramaattisin tavoin, sillä Leijonilla ei missään nimessä ollut millään tavalla helppo tie kultaan. 

Ensiksi taisteltiin Ruotsi kumoon puolivälierissä jatkoajan maalin voimin ja seuraavaksi turnauksen nimekkäin joukkue Venäjä jätettiin täysin nollille Kevin Lankisen huikeiden otteiden avulla. Finaalissa Kanada aiheutti useampaan otteeseen astetta rankempia kuumotuksia, mutta lopulta suurimmaksi sankariksi nousi Marko Anttila

"Mörkö" iski turnauksen viimeisessä ottelussa peräti kaksi maalia, joista toinen päätyi finaalin voittomaaliksi. Käsittämättömin knoppitieto selvisi ottelun jälkeen Maikkarin lähetyksessä , että Anttilan ratkaisuosuma syntyi tismalleen samassa ajassa, kuin Petteri Nokelaisen mestaruuden ratkonut maali vuonna 2011 eli ajassa 42.35. 

Juhlat jatkuvat kaikilla toreilla ympäri Suomea, mutta Unibetin avulla juhlia voi järjestää myös huikean saunaillan merkeissä. 

Näin saat itsellesi Unibetin piikkiin saunaillan

  • Kirjaudu Unibet-pelitilille ja osallistu kampanjaan 
  • Aseta vähintään 1 euron veto- tai liveveto mihin tahansa lajiin vähintään kertoimella 1.40
  • Nouse mahdollisimman korkean kertoimen avulla tulostaulukon kärkeen ja voita saunailta

Paina itsesi Unibetille tästä!

Mitä kaikkea saunailta pitää sisällään? 

Kyseessä ei tosiaan ole mistään tavallisen arkisesta saunaillasta, vaan nyt pöytään lyödään kaikki herkut. Onnellinen voittaja voi valita kokonaisen tiimin, jengin tai ison seurueen edestä porukkaa mukaansa juhlimaan Unibetin yksityistiloihin Helsinkiin. Yksityisen saunan lisäksi tarjolla on myös Unibetin toimesta koko illan verran ruokaa ja juomaa sekä muita viihdykkeitä. 

Onnellinen voittaja saa muuten saunaillan lisäksi myös 200 euron edestä ilmaisia livevetoja käytettäväkseen! Ja tiedoksi, että mikäli pääpalkinto menee ohitse, niin Unibet palkitsee silti 20 parasta pelaajaa erilaisilla palkinnoilla, kuten ilmaisilla livevedoilla ja käteiskierroksilla slotteihin. 

Kampanja on voimassa aikavälillä 27. toukokuuta – 6. kesäkuuta 2019.