Oletko kerennyt laittaa vetoa kehiin tämän illan peliin, jossa Real Madrid saa vastaansa Tottenhamin. Tämä jännittävä peli tärähtää käyntiin kello 19:45 GMT aikaa ja sitä voi seurata helposti, vaikka Bet365* live streamin kautta. Tämä onnistuu yksinkertaisesti ja nopeasti klikkamalla itsesi kasinon kotisivulle. Avaamalla ilmaisen pelitilin, jos sinulta ei aikaisempaa tiliä vielä löydy sekä klikkaamalla itsesi ”Live Streamining” osioon, missä voit nauttia illan pelistä täysin reaaliajassa.

Tilannetta tarkemmin tarkastellessa, on Real Madrid osoittanut voimakkaasti voittaja suosikiksi, mikä takuulla tuo vielä extra jännitystä Tottenhamin kovimmille kannattajille. Lisäksi myös nimekkäät asiantuntijat antavat arviokseen, että Real Madrid on ylivoimaisesti voimakkaampi kuin Tottenham. Asiantuntijoiden mielipiteistä huolimatta, on huomioon otettava molempien joukkueiden pisteet, jotka ovat tällä hetkellä täysin samat. Tämä tieto osoittaa sen, että vaikka asiantuntijat menevätkin voimakkaasti Real Madridin puolelle, voi illan pelissä tapahtua ihan mitä tahansa!

Maalintekijöiden osalta statistiikat vaikuttavat voimakkaasti kallistuvan englannin oman pelaajan eli Harry Kanen puolelle, kun vastassa on Real Madridin puolelta Cristiano Ronaldo.

Jännityksellä jäämme odottelemaan illanpeliä, kun vastakkain astelee Real Madrid sekä Tottenham, unohtamatta ykköspelaajia Christiano Ronaldoa sekä Harry Kanea. Tässä vaiheessa molemmilla joukkueilla on pitkä voittoputki takanaan yhtä Real Madridin häviötä lukuunottamatta. Ilta näyttää kokeeko toinen joukkueista karmean tappion ja millaisilla fiiliksillä he jatkavat liigassa.

Bet365*:lta, saat parhaan mahdollisen kokemuksen vedonlyönnin, kuin myös pelinkin osalta. Lisäksi he tarjoavat uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen aina 50 euroon asti.

Alapuolella olevaan listaan olemme keränneet esimerkkejä ottelun kertoimista näillä huippuvedonlyöntitoimistolla, ja ne ovat vain suuntaa antavia. Oikeat ja voimassa olevat kertoimet voit tarkastaa itse pelioperaattorin sivuilta klikkaamalla logoa.

Olemme keränneet alapuolelle muutamia huippuvedonlyöntitoimistojen kertoimia esimerkiksi, ja ne ovat tässä vetovihjeessä vain suuntaa antavia. Tarkistathan oikeat, voimassaolevat kertoimet itse vedonvälittäjän tai pelioperaattorin sivuilta. Näiden vedonvälittäjien omille sivuille pääset suoraan klikkaamalla logoa.

Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.50 4.90 6.50
1.44 5.10 6.85
1.47 5.00 6.50
1.48 5.15 6.55
1.50 5.25 6.30