Tänään suomalaiset kamppailu-urheilun ystävät saivat ilouutisia, kun mediaan putkahti tieto, että suomalainen vapaaottelija Teemu Packalén avaa suomalaisen UFC-kauden huhtikuun 20. päivä Pietarissa venäläistä Alexander Yakovlevia vastaan. Ennen Packalénin paluuottelua UFC-kalenterissa on useampia tapahtumia ja yksi niistä on Lontoon O2 Areenalla maaliskuun kolmantena viikonloppuna järjestettävä UFC Fight Night. Unibetin tuoreen kampanjan ansiosta sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kahden hengen UFC-matkapaketti Lontooseen katsomaan huipputason vapaaottelua!

Suomalainen vapaaottelija Teemu Packalén on tunnetusti yksi Team Unibetin suosituimmista kasvoista ja suomalaiset UFC-fanit saivat tänään tiistaina ilouutisia, kun mediassa kerrottiin, että viime vuoden polvivammasta kärsinyt Packalén palaa tämän vuoden huhtikuussa UFC-häkkiin. Ennen kuin komeista viiksistä tunnettu Packalén pääsee tositoimiin kahdeksankulmaiseen häkkiin, niin hän matkustaa yhdessä Unibetin asiakkaiden kanssa Lontooseen katsomaan O2 Areenalle samaisen järjestön otteluiltaa.

Jos vedonlyönti ja kamppailu-urheilu ovat lähellä sydäntäsi, niin tämä kampanja on kuin tehty sinua varten, sillä Unibetin Korkein kerroin -kisassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kahden hengen UFC-matkapaketti Lontooseen kaikilla herkuilla katsomaan O2 Areenalla järjestettävää otteluiltaa yhdessä Teemu Packalénin kanssa.

Kamppailu-urheiluhullu brittiyleisö on varmasti O2 Areenalla äärimmäisen kovissa fiiliksissä, sillä Lontoon UFC-illassa häkissä nähdään myös saaren omia poikia: Darren "The Gorilla" Till ja Arnold "Almighty" Allen, joka muistetaan kahden vuoden takaa ottelusta Makwan Amirkhania vastaan. Pohjoismaalaista väriä Lontoon otteluiltaan tuo Islannin vapaaottelukuningas Gunnar "Gunni" Nelson, joka kohtaa Leon Edwardsin.

Katso alta tarkemmat ohjeet osallistumiseen, raivaa tiesi kerroinkisan kärkipaikalle ja lähde maaliskuussa Lontooseen katsomaan UFC-otteluiltaa yhdessä Team Unibetin kanssa! Kilpailu on käynnissä vain 28. helmikuuta asti, joten toimi nopeasti että ehdit napata oman voittolapun kiinni!

Näin voit voittaa kahden hengen UFC-matkapaketin Lontooseen Unibetilta!

Palkittu vedonlyöntijätti Unibet on halunnut, että kaikilla vedonlyönnin ja kamppailu-urheilun ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kilpailuun 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin Unibet-asiakkaat, mutta osallistumiseen tarvitset tottakai oman Unibet-pelitilin. Jos sinulla ei ole pelitiliä vielä avattuna Unibetille, niin nyt jos koskaan on hyvä hetki sellainen avata. Pääset avaamaan oman Unibet-pelitilin helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla.

Uutena Unibet-asiakkaana saat liittymislahjana käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Vaihtoehtoisesti voit Hiihdon MM-kisojen 2019 ajan hyödyntää myös toisen uuden asiakkaan tarjouksen, jossa saat 10 euron suuruisella panostuksella käyttöösi 50 euron edestä ilmaisvetoja! Voit lukea Unibetin uuden asiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa kahden hengen UFC-matkapaketin tavoittelu Unibetin vedonlyönnissä. Ihan alkuun sinun täytyy etsiä Unibetin Vedonlyöntikampanjat-sivuilta Voita aitiopaikat Lontoon UFC-iltaan -kampanja klikata kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.

Osallistumisen jälkeen sinun tarvitsee lyödä vähintään yhden (1) euron arvoinen veto mihin tahansa Unibetin urheiluvedonlyöntikohteeseen. Kilpailussa on tarkoitus saada vetolappu kiinni mahdollisimman korkealla kertoimella, joten suosittelemme pitämään panostasot matalana ja hakemaan mahdollisimman korkeaa kerrointa yhdistelmävedoilla. Vedot voi asettaa mihin tahansa lajiin tai pelikohteeseen. Cash-out -vetoja ei huomioida mukaan kisaan.

Kilpailun ja samalla kahden hengen UFC-matkapaketin Lontooseen voittaa pelaaja, joka nappaa kampanja-aikana (18.2. kello 00.01 - 28.2. kello 23.59) kiinni vähintään yhden (1) euron panoksella pelatun vetolapun mahdollisimman suurella kertoimella. 

Korkein kerroin -kisassa palkinnoille yltää yhteensä 10 korkeinta kerrointa napannutta pelaajaa ja palkintopöytä näyttää koko komeudessaan tältä:

  1.  Kahden hengen UFC-matka Lontooseen.
  2. 200 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  3. 150 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  4. 100 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  5. 90 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  6. 80 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  7. 70 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  8. 60 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  9. 50 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  10. 40 € ilmaisveto + Unibetin tuote.

Pääpalkintona olevan UFC-matkapaketin matkustusajankohta on torstai 14. - sunnuntai 17. maaliskuuta. Matkapalkintoon kuuluu edestakaiset lennot Helsingistä Lontooseen, hotelliyöpymiset Lontoossa, kuljetukset lontoossa lentokentältä/lentokentälle ja UFC-tapahtumaan, pääsyliput Lontoon UFC-otteluiltaan sekä tottakai matkanjohtaja Unibetin palvelut sekä Teemu Packalénin analyysit, selotukset ja muut mietteet kaikista otteluillan matseista.

Luvassa on siis varsin ikimuistoinen reissu, joita ei pääse kokemaan kuin aniharvoin jos silloinkaan. Nyt siis kipin kapin Unibetin sivuille osallistumaan ja se voit olla sinä, joka istuu Team Unibetin paikoilla O2 Areenalla maaliskuun puolessa välissä!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

— Ota suunnaksi Unibetin palkittu vedonlyöntisivusto tästä painamalla.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili.
— Saat valintasi mukaan Unibetilta liittymislahjaksi joko 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen + 10 euron riskittömän mobiilivedon tai 50 euron edestä ilmaisvetoja.
— Osallistu Voita aitiopaikat Lontoon UFC-iltaan -kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
— Aseta vähintään yhden (1) euron veto mihin tahansa Unibetin vedonlyöntikohteeseen.
— Nappaa korkein kerroin kiinni ja voita UFC-matkapaketti Lontooseen!
— Kampanjaan osallistuminen päättyy 28. helmikuuta klo 23:59.
— Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset katsomaan Unibetin kampanjasivuilta.

Nappaa korkein kerroin kiinni ja lähde UFC-matkalle Lontooseen!

Unibetilta mahtavat edut uusille asiakkaille - 100% vedonlyöntibonus+10€ tai 50 euron edestä ilmaisvetoja!

Unibet haluaa toivottaa uudet asiakkaat enemmän kuin tervetulleeksi heidän vedonlyöntisaitilleen ja siksi se hemmottelee uusia asiakkaita 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella, jolla on mahdollista napata bonusrahaa talteen 100 euroa.

Bonus on siis perinteinen ensitalletuksen tuplaus ja maksimitalletus, jolla sen voi lunastaa on 100 euroa, jolla saat 200 euron suuruisen pelikassan. Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet vedonlyöntiasiakkaat saavat käyttöönsä 10 euron riskittömän mobiilivedon.

Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa, jolla saat 20 euron suuruisen pelikassan sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Bonusrahalla on 4-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää minimikertoimella 1,40 Unibetin vedonlyönnissä.

Hiihdon MM-kisojen ajan uusille asiakkaille tarjolla myös ekslusiivinen 50 euron edestä ilmaisvetoja -tarjous!

Me täällä Urheiluveikkaus.comin toimituksessa saimme yhteistyössä Unibetin kanssa sorvattua Hiihdon MM-kisojen ajaksi todella upean diilin uusille asiakkaille!

Jos liityt Unibetille nyt tämän linkin kautta, saat 10 euron sijoituksella käyttöösi huimat viisi kymmenen (5x10€) euron arvoista ilmaisvetoa! Ja mikä parasta, ilmaisvedoilla saavutetut voitot ovat täysin kierrätysvapaata rahaa, joten tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntään jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna Unibetilla.

Voit lukea tarkemmat ohjeet 50€ edestä ilmaisvetoja -tarjouksen hyödyntämiseen Heitä 50 euron edestä ilmaisbetsejä sisään Unibetilla Hiihdon MM-kisojen ajan! -artikkelistamme!