Miami on varmasti kaikille suomalaisille tuttu kaupunki Miami Vice -sarjasta ja amerikkalaisissa elokuvissa nähdyistä hiekkarannoista ja palmuista. Näiden Miamille hyvin perinteisten tuntomerkkien lisäksi kaupunki tarjoaa runsaasti herkkua myös urheilun ystäville, sillä Miamissa pääsee katsomaan NHL-kiekkoa, NBA-koripallo sekä amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarjaa NFL:ää. Unibetin tuoreen kilpailun ansiosta sinulla on mahdollisuus päästä marraskuussa katsomaan Miamiin kaksi NHL-ottelua sekä yksi NBA-ottelu paikan päällä. Ja mikä parasta, matkanjohtajana toimii itseoikeutetusti viisinkertainen Stanley Cup -voittaja Esa Tikkanen, joka pitää huolen siitä, että matkalla ei varmasti tulee hiljaisia hetkiä tai tylsää!Unibet-Miami

NHL-fanit ovat sormet syyhyten odottaneet uuden kauden alkua ja tällä viikolla kuukausien odotus palkitaan, kun NHL-kausi starttaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Luvassa on neljän ottelun avauskierros, jonka herkkupalana toimii itseoikeutetusti legendaaristen kanadalaisseurojen kohtaaminen, kun Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens kohtaavat Air Canada Centressä. Kaukalossa nähdään myös suomalaispelaajia, sillä Montreal Canadiensin riveissä nähdään suomalaissentteri Jesperi Kotkaniemi ja kotijoukkueen paitaa kantaa puolestaan Kuopiossa kiekko-oppinsa saanut Kasperi Kapanen. 

NBA-fanit joutuvat odottamaan kauden alkua vielä yli kaksi viikkoa, mutta sen jälkeen myös koripallon ystäville on tarjolla päivittäin maailman parasta koripalloa aina pitkälle ensi kevääseen asti, kunnes uusi NBA-mestari on selvillä. 

Jos sinua kiinnostaa nähdä marraskuussa paikan päällä Miamissa kaksi NHL-ottelua sekä yksi NBA-ottelu, niin suosittelemme lukemaan alempaa tarkat ohjeet siitä miten juuri sinä voit voittaa itsellesi huiman Miamin matkapaketin, joka pitää sisällään kaikki mahdolliset herkut NBA- ja NHL-otteluineen Esa Tikkasen hostaamaana! Jaossa on yhteensä kolme kahden hengen matkapakettia, joten reissuun ei tarvitse lähteä yksin vaan mukaan voi ottaa oman rakkaan tai vaikka urheilusta pitävän ystävän!

Näin voit voittaa Unibetilta Miamin matkapaketin kaikilla herkuilla! 

Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla urheilun ja Miami Vice -sarjan ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kisaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Osallistumiseen tarvitset toki oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei syystä tai toisesta sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen kaikista helpoiten ja nopeiten tätä linkkiä klikkaamalla!

Lisäksi Unibet hemmottelee kaikkia uusia betsareita 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella, jolla sinun on mahdollista tuplata pelikassasi ennen pelien aloittamista Unibetilla. Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet pelaajat saavat käyttöönsä 10 euron riskittömän vedon! Lisätietoja Unibetin vedonlyönitbonuksesta pääset lukemaan tämän jutun lopusta. 

Pelitilin luomisen ja Unibetin vedonlyöntibonuksen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa matkapakettien jahtaaminen tässä maistuvassa kilpailussa ja tämä onkin ehdottomasti koko kampanjan hauskin vaihe. Ihan ensimmäisenä sinun täytyy etsiä Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä käsiisi Lähde Tikin kanssa Miamiin -kampanja ja klikata itsesi kampanjasivuille. Tämän jälkeen sinun tulee painaa keltaista Osallistu-nappia kerran ja olet mukana kampanjassa. 

Kampanjassa on jaossa yhteensä kolme kahden hengen matkapakettia, joista kaksi jaetaan suurimmat kertoimet metsästäneille pelaajille ja yksi arvotaan kaikkien kampanjaan osallistuneiden pelaajien kesken. Jos et saa haalittua matkapakettia itsellesi suurimmalla kertoimella, niin myös onnetar saattaa toimia apunasi ja saatat voittaa itsellesi matkapaketin pelkällä tuurilla! 

Ensimmäisessä vaiheessa metsästetään suurinta kerrointa Unibetin jääkiekko- ja/tai koripallokohteissa. Sinun tulee lyödä vähintään 5 euron arvoinen ennakko- tai liveveto, jossa on mukana vähintään yksi koripallo- tai jääkiekkokohde minimikertoimella 1,40. Ensimmäinen Korkein  kerroin -kilpailu päättyy perjantaina 5. lokakuuta kello 14:00, joten osallistuvat vetosi pitää päättyä ennen tuota ajankohtaa. Korkeimman kertoimen kiinii perjantaihin kello 14:00 mennessä napannut pelaaja voittaa itselleen ensimmäisen kahden hengen matkapaketin Miamiin marraskuussa. Sijoille 2-10 sijoittuneet pelaajat puolestaan nappaavat itselleen ilmaisvedot sekä aina tyylikkäät Unibet-lippikset!

Unibet päivittää käynnissä olevan kisan tulostaulukkoa sivuillaan kahden arkipäivän välein eli voit seurata sijoitustasi lähes reaaliajassa Unibetin kampanjasivuilla.

Kisan toinen vaihe käydään sen jälkeen, kun ensimmäinen on saatu valmiiksi eli käytännössä toinen jakso alkaa perjantaina 5. lokakuuta kello 14:01. Toisessa vaiheessa säännöt ovat samat kuin ensimmäisessä eli pelaajat metsästävät mahdollisimman suurta osunutta kerrointa vedossa, joka sisältää vähintään yhden koripallo- tai jääkiekkokohteen minimikertoimella 1,40. Toinen jakso päättyy perjantaina 19. lokakuuta kello 14:00. Muista, että vetosi pitää ratketa kokonaisuudessaan ennen kampanja-ajan päättymistä, jotta se huomioidaan tulostaulukkoon. Myös tässä kisassa jaetaan ilmaisvetoja ja Unibet-lippiksiä 2-10 sijoille päätyneille pelaajille.

Kilpailun kolmas vaihe käydään 12. lokakuuta, kun Unibet arpoo kaikkien kampanjaan osallistuneiden pelaajien kesken kolmannen kahden hengen matkapaketin. Unibet suorittaa arvonnan sisäisesti ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. 

Jos olet aina haaveillut Miamin matkasta ja NHL- sekä NBA-otteluista, niin nyt kannattaa kokeilla onneaan tässä mahtavassa kampanjassa, sillä mukaan pääsee jo 5 euron suuruisella panostuksella! Vaikka et voittaisi matkapakettia Korkein kerroin -kilpailuista, niin onnetar saattaa tuoda sinulle silti matkapaketin! 

Näin osallistut: 

— Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisaitille tästä linkistä.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. 
— Uutena asiakkaana saat käyttöösi Unibetin 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua aloituskassasi. Lisäksi saat käyttöösi 10 euron riskittömän vedon!
— Etsi Unibetin Vedonlyöntikampanjat-sivuilta Lähde Tikin kanssa Miamiin -kampanja ja osallistu kisaan painamalla keltaista Osallistu-nappia. Osallistumista ei tarvitse tehdä kuin kerran kampanja-aikana. 
— Lyö vähintään 5 euron arvoinen veto, jossa on vähintään yksi koripallo- tai jääkiekkokohde minimikertoimella 1,40. 
— Korkein kerroin -kisat päättyvät lokakuun 5. ja 19 päivä kello 14:00. Kisoissa korkeimmat kertoimet kiinni ottaneet pelaajat voittavat Miamin matkapaketit. 
— Lisäksi Unibet arpoo 12. lokakuuta yhden matkapaketin kaikkien osallistuneiden pelaajien kesken.

Pääpalkintoina muhkeita Miamin matkapaketteja kaikilla herkuilla! 

Unibet ei ole tunnettu pihistelevästä linjasta, kun se asettaa turnauksiin, kilpailuihin ja kampanjoihin palkintoja ja tälläkään kertaa Unibetin toimistolla ei ole menty sieltä mistä aita on matalin vaan tarjolle on lyöty kertalaakista parasta mahdollista herkkua.

Kampanjan pääpalkintoina on kolme kahden hengen matkapakettia, jotka lennättävät onnelliset voittajat marraskuun alussa Floridan osavaltioon, Miamin tulikuuman auringon alle. Matkan ajankohta on 6-13. Marraskuuta ja matkapaketit pitävät sisällään edestakaiset lennot Miamin ja Helsingin välillä sekä tottakai laadukkaan majoituksen aamupaloineen Miamissa.

Ohjelmassa on matkan aikana kaksi NHL-ottelua sekä yksi NBA-ottelu. NHL-peleissä Florida Panthers isännöi Edmonton Oilersia sekä New York Islandersia. NBA-ottelussa Miami Heatin vieraaksi saapuu San Antonio Spurs. Lisäksi Unibet tarjoaa tottakai voittajille lentokenttä- ja ottelukuljetukset koko loman ajan, joten kumijalkaa ei tarvitse soitella itse vaan kaikki on järjestetty voittajille valmiiksi.

Koko matkan ajan matkanjohtajan lippalakkia kantaa päässään viisinkertainen Stanley Cup -voittaja Esa Tikkanen, jonka mukanaolo takaa sen, että juttu lentää heti ensihetkestä alkaen aina kotiinpaluuseen asti. 

Jos Tiki-Talk Miamin auringon alla kiinnostaa, niin nyt kipin kapin Unibetin verkkosivuille osallistumaan tähän mahtavaan kampanjaan, niin saatat löytää itsesi marraskuussa Tikin seurasta änäri- ja NBA-ottelusta! 

Matkan aikana nähtävät ottelut: 

— 7. marraskuuta, NBA-ottelu: Miami Heat - San Antonio Spurs.
— 9. marraskuuta, NHL-ottelu: Florida Panthers - Edmonton Oilers.
— 11. marraskuuta, NHL-ottelu: Florida Panthers - New York Islanders. 

Palkintopotti kokonaisuudessaan Korkein kerroin kisassa:

— 1. sija: Kahden hengen matka Miamiin. (3kpl)
— 2. sija: 200€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 3. sija: 150€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 4. sija: 100€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 5. sija: 90€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 6. sija: 80€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 7. sija: 70€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 8. sija: 60€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 9. sija: 50€ ilmaisveto + Unibet-lippis.
— 10. sija: 40€ ilmaisveto + Unibet-lippis.

Unibet tarjoaa uusille pelaajille 110 euron arvoiset edut vedonlyöntiin! 

Unibet on yksi alan todellisista uranuurtajista ja se on jo pitkään kuulunut pelialan parhaisiin toimijoihin jättiläismäisillä kampanjoillaan sekä mahtavilla eduillaan. Vanhoille asiakkaille on jatkuvasti tarjolla toinen toistaan upeampia turnauksia, kisoja sekä arvontoja, mutta ilman huomioita eivät Unibetilla jää myöskään uudet pelaajat. 

Uuden pelaajan pelit polkaistaan Unibetilla nimittäin käyntiin mahtavalla 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella, jonka avulla tuore betsari saa käynnistettyä pelinsä tuplatulla pelikassalla Unibetin vedonlyönnissä. Bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 100 euroon asti, joten maksimihyödyn tästä uuden pelaajan bonuksesta saat, kun teet 100 euron suuruisen ensitalletuksen, jonka jälkeen Unibet tuplaa talletuksesi ja pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron suuruisella vedonlyöntikassalla! 

Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet käyttäjät saavat käyttöönsä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa. Bonusrahalla on 4-kertainen kierrätysvaatimus, joka on täytettävä 30 päivän sisällä bonuksen aktivoinnista. Kierrätys pitää suorittaa kohteella / kohteilla, jonka minimikerroin on 1,40.