Yksi Euroopan alueen kuumimmista derbyistä on ehdottomasti verivihollisten Real Madridin sekä Barcelonan kohtaaminen La Ligassa, Cupissa, Mestarien liigassa tai ylipäätään missä tahansa ottelussa, jossa on yhtään panosta. Seuraava El Clasico on luvassa tulevana lauantai-iltana kello 21:45 Suomen aikaa ja vedonlyöntijätti Unibetin ekslusiivisen tarjouksen avulla sinun on mahdollista lunastaa tähän huimaan jännitysnäytelmään peräti 100 euron arvoinen riskitön veto sekä 50 euron ilmaisveto! Yhteensä tarjolla on siis 150 euron arvoiset edut, joita ei todellakaan kannata jättää käyttämättä. Kampanja on kuitenkin voimassa vain tulevan viikonlopun, joten toimi nopeasti!

El derbi Español, joka tunnetaan suomessa paremmin nimellä El Clasico on yksi Euroopan alueen kiinnostavimmista derbyistä, sillä espanjalaisjätit Real Madrid sekä Barcelona ovat olleet toistensa verivihollisia jo vuosikymmenten ajan. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kolmesti ja toistaiseksi Barcelona on otteluparissa niskan päällä, sillä se vei syksyllä kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen nimiinsä peräti 5-1 lukemin ja aiemmin tällä viikolla se pudottu Real Madridin Copa del Reyn jatkopeleistä yhteistuloksella 4-1.

Real Madrid on Copa del Reystä putoamisen jälkeen täynnä revanssihenkeä ja lauantai-iltana Estadio Santiago Bernabéulla pelattavassa kotiottelussaan se haluaa varmasti kostaa päävastustajalleen. Real Madrid on tällä hetkellä La Ligan sarjataulukon kolmannella sijalla ja sarjaa johtaa Barcelona, joka on karannut yhdeksän pisteen päähän, joten sarjapisteet tulisivat Real Madridin mestaruushaaveiden kannalta äärimmäisen tärkeään paikkaan.

Vedonlyöntisivustojen parhaaseen A-ryhmään kuuluva Unibet haluaa tarjota asiakkailleen lisäjännitystä otteluun tarjoamalla lauantai-iltaiseen jännitysnäytelmään peräti 100 euron arvoisen riskittömän vedon ja kaupan päälle sinulle laitetaan vielä 50 euron arvoinen ilmaisveto, jonka saat lunastettua helposti 30 euron suuruisella talletuksella! 

Jos nämä 150 euron arvoiset edut kiinnostavat, niin katso alta tarkemmat ohjeet siitä miten saat lunastettua ne itsellesi!

Näin voit napata talteen 100 euron riskittömän, sekä 50 euron arvoisen ilmaisvedon Unibetilta!

Unibet on halunnut, että kaikilla sen uusilla asiakkailla on mahdollisuus lunastaa nämä mahtavat edut ja siksi se ei ole asettanut tähän ekslusiiviseen El Clasico-kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita kaikki pelaajat, joilla ei ole vielä pelitiliä avattuna Unibetin suositulla vedonlyöntisivustolla.

Saadaksesi nämä 150 euron arvoiset erikoistarjouksen edut käyttöösi sinun tulee rekisteröityä Unibetille tästä linkistä painamalla.

Seuraavaksi sinun tulee tehdä vähintään 30 euron suuruinen ensitalletus ja saat normaalin vedonlyöntibonuksen lisäksi käyttöösi 50 euron arvoisen ilmaisvedon! Kaikki Unibetille tekemäsi talletukset onnistuvat reaaliajassa helposti ja täysin kuluttomasti! 

Seuraavaksi sinun tulee suunnistaa Unibetin vedonlyöntiin ja ensimmäisen pre-match tai livevetosi on riskitön 100 euroon asti! Suosittelemme iskemään vedon sisään maksimaalisella 100 euron panoksella, sillä jos ensimmäinen lyömäsi veto häviää, niin Unibet palauttaa panoksesi 100 euroon asti bonusrahana. Jos ensimmäinen vetosi voittaa, niin Unibet katsoo riskittömän vedon käytetyksi. Voit lyödä ensimmäisen vetosi joko tietokoneen selainversiossa, mobiiliversiossa tai Unibet sovelluksessa.

Unibet hyvittää 50 euron arvoisen ilmaisvetosi Unibet-pelitilillesi maanantaina 4. maaliskuuta kello 20:00 mennessä ja voit käyttää sen mihin tahansa pelikohteeseen Unibetin vedonlyönnissä. Jos voitat ilmaisvedollasi, saat tilillesi vedon voitto-osuuden, mutta et panosta. Jos pelaat esimerkiksi 50€ ilmaisvedollasi kohdetta, jonka kerroin on 2,00 ja vetosi osuu, tuo asettamasi veto sinulle 50 euroa voittoa. Ilmaisvedolla voittamasi raha on täysin kierrätysvapaata käteistä, joten sinun ei tarvitse kierrättää sitä laisinkaan Unibetin vedonlyönnissä vaan voit halutessasi kotiuttaa sen heti.

Ilmaisveto tulee lyödä tasan 50,00 euron suuruisella panoksella ja pelikohteen kertoimen tulee olla vähintään 1,40.

Voit lunastaa ilmaisvedon vetokupongillesi, kun valitset vetokupongin alasvetovalikosta ilmaisvedon. Ilmaisvedon voi lyödä pre-match tai livekohteeseen, mutta et voi käyttää vetosi aikana cash-out toimintoa jos pelaat sen livevedossa. Ilmaisveto on voimassa 30 päivää siitä hetkestä, kun Unibet aktivoi sen.

Lunasta nämä mahtavat edut pikimmiten, sillä tämä erikoistarjous on voimassa Unibetille liittyville uusille asiakkaille vain sunnuntaihin 3. maaliskuuta asti! Heitä betsit sisään ja jännitä lauantaina pelattavaa El Clasicoa suorana UnibetTV:stä!

El Clasico -kampanjan lunastusohjeet lyhyesti:

— Rekisteröidy Unibetin suositulle vedonlyöntisivustolle painamalla tätä linkkiä.
— Tarjous on voimassa vain uusille Unibet-asiakkaille!
— Tee vähintään 30 euron suuruinen ensitalletus ja saat normaalin vedonlyöntibonuksen lisäksi 50 euron arvoisen ilmaisvedon, jonka Unibet maksaa pelitilillesi maanantaina 4.3. kello 20:00 mennessä.
— Betsaa! Ensimmäinen vetosi Unibetin vedonlyönnissä on riskitön 100 euroon asti. Suosittelemme pelaamaan maksimipanoksella, sillä Unibet palauttaa panoksesi sinulle bonusrahana 100 euroon asti.
— Tämä ekslusiivinen tarjous on voimassa vain aikavälillä 26.2.-3.3.2019 Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille.
— Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Unibetin rekisteröitymissivulta.

Nappaa 100€ riskitön ja 50€ ilmaisveto Unibetilta!