Kesän on vihdoin täällä ja tämän kunniaksi Unibet piristää tunnelmaa uuden kampanjan voimin! Osallistu ja voita liput loppuunmyytyyn Huuhkajien otteluun Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan Tampereen Ratinan stadionille. 

Suomalainen jalkapalloilu kansainvälisellä tasolla elää mielenkiintoisia aikoja. Kansojen liigan tuoma menestys ja Teemu Pukin huikea kausi on luonut uutta mielenkiintoa Huuhkajia kohtaan. Suomen jalkapallomaajoukkue kamppailee kiivaasti mahdollisesta kisapaikasta vuoden 2020 EM-kisoihin ja urakka jatkuu karsintaottelun merkeissä 8. kesäkuuta. 

Tampereen kuuluisalla Ratinan stadionilla nähdään äärimmäisen jännittävä kamppailu, kun toinen Kansojen liigan lohkovoittaja Bosnia ja Hertsegovina haastaa Huuhkajat. Jaossa on tärkeitä pisteitä ja luonnollisesti voitolla on erittäin paljon väliä. 

Ottelun tärkeydestä ja merkityksestä kertoo paljon se, että lippuja ei ole enää jäljellä. Paikan päälle on kuitenkin silti mahdollista päästä, sillä Unibet jakaa kahden hengen pääsylippupaketteja Huuhkajien karsintaotteluun. Pääpalkinnon voi saada suorittamalla päivittäisiä tehtäviä ja keräämällä arpoja. Jokaiselle päivälle on omat määrätyt tehtävät ja aikaa on 6. kesäkuuta asti! 

Näin keräät arpoja

 • Kirjaudu Unibet-tilille ja osallistu kampanjaan
 • Päivittäiset tehtävät on määrätty seuraavasti:
  3. kesäkuuta: talleta 20 euroa = 1 arpa
  4. kesäkuuta: kierrätä 10 euroa kasinolla = 1 arpa
  5. kesäkuuta: osta lottokuponki = 1 arpa
  6. kesäkuuta: aseta ennakkoveto Huuhkajien tulevaan otteluun = 1 arpa
 • Joka päivä arvotaan yksi lippupaketti, joten tarjous kannattaa hyödyntää pikimmiten

Osallistu kampanjaan ja voita liput Huuhkajien otteluun!

Lisättäköön, että ennen ottelua Unibet tarjoaa ennen ottelua ruuat ja juomat Tampereen kuuluisassa Hookin siipiravintolassa! Lisäksi kannattaa myös muistaa hyödyntää pelipäivän tarjous! Osallistumalla kampanjaan pelaaja saa itselleen 5 euron ennakkovedon matsiin, joka lisätään pelitilille 7.6.