Unibet tarjoaa jokaiselle amerikkalaisen jalkapallon ystävälle tavallista erikoisempaa kampanjaa! Vastaa oikein kuuteen kysymykseen ja voit voittaa kymmenien tuhansien eurojen edestä rahaa! 

NFL on hyvää vauhtia käynnissä valtameren toisella puolella ja kuudes viikko on käsillämme. Luvassa on huikeita taistoja ja varmasti myös odotettavia yllätyksiä. Viikko aloitetaan New England Patriotsin ja New York Giantsin välisellä ottelulla torstaina, jossa selkeä ennakkosuosikki on puolustava mestari. 

Patriots on toistaseksi edennyt voitosta voittoon ja saldona on tyylikäs 5-0. Vastapuolella tilanne on selkeästi huonompi. Giants on hävinnyt viidestä pelistä kolme ja saapuu odotetusti altavastaajana Tom Bradyn kotikentälle. 

Toinen ehdottomasti huomiota herättävä matsi on Baker Mayfieldin ja Odell Beckham Jr'n tähdittämä Cleveland Browns vastaan takavuosien Super Bowlin voittanut Seattle Seahawks. Browns ei ole toistaseksi lunastanut kaikkia asetettuja odotuksia ja nykyinen saldo 2-3 jättää paljon toivomisen varaa. Vieraaksi saapuva Seahawks (4-1) on näyttänyt paikoittain todella hyvältä, mutta kenties tähtiä pursuava Browns antaa tällä viikolla kauan odotetun myrskyvaroituksen liigalle. 

Viimeisimpänä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä nostona on Patrick Mahomesin Kansas City Chiefs vastaan Houston Texans. Liigan paras pelirakentaja on ollut ilmiliekeissä koko kauden ajan ja toistaiseksi haastajia Mahomesille ei löydy. Heittokäsi on vaarallisessa vireessä ja Houston pääsee pällistelemään eturivistä Kansasin tähden dominointia viikonloppuna. 

Löytyykö sinulta vuoren varmoja tärppejä viikonlopun otteluihin? Onko sinulla tiettyä erikoista vainua otteluiden suhteen? Laita tietosi testiin Unibetin tuoreessa kuuden kysymyksen kyselyssä, jossa selviävät vain kovan luokan NFL-tietäjät. Nyt mennään syvälle peliin ja vain yksi todellinen NFL-tietäjä voi voittaa koko 25 000 euron pääpotin. 

Näin osallistut Unibetin NFL-tietovisaan

  • Kirjaudu Unibetille tai luo tili
  • Mene vedonlyöntikampanjoihin ja valitse 25 000 euron NFL-visa
  • Vastaa oikein kuuteen kysymykseen tämän viikon NFL-peleihin liittyen
  • Kaikkiin kysymyksiin oikein vastannut voittaa 25 000 euroa
  • Mikäli oikein vastanneita on enemmän kuin yksi, niin palkinto jaetaan tasapuolisesti
  • Kampanja on voimassa 13.10.2019 saakka.

Osallistu NFL-visaan ja voita 25 000 euroa!


Pysy koko kauden Unibetin kelkassa

Unibetille liittyminen kannattaa, sillä tarjolla on tietenkin vedonlyöntibonusta kaikille uusille asiakkaille. Unibet on tullut vuosien saatossa varmasti tutuksi tavalla tai toiselle monelle betsaajalle. Valikoimasta löytyy lähes tulkoon kaikki isot ja pienemmät lajit sekä suoria lähetyksiä eri urheiluotteluista. Ohessa voi myös viettää aikaa kolikkopelien parissa nettikasinon puolella. 

Jos päättää liittya Unibetin asiakkaaksi jo tänään, niin tarjolla on kätevä ensitalletusbonus. Uudet asiakkaat saavat 100 bonuksen 100 euroon asti ja lisäksi kaupan päälle kymmenen (10) euron vedon mobiiliin. 

OSALLISTU KAMPANJAAN JA LUNASTA BONUKSET