Italian Serie A sai tälle kaudelle uuden supertähden, kun viisi kertaa Kultaisen pallon voittanut Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventuksen riveihin. Ronaldon kausi uudessa seurassa on saanut lentävän lähdön, sillä kymmenen pelin jälkeen Juventus johtaa sarjaa tappioitta ja Ronaldo on osunut maalipuiden väliin peräti seitsemän kertaa. Vedonlyöntijätti Unibetin uunituoreessa kampanjassa sinulla on mahdollisuus voittaa upea futismatka Italiaan katsomaan Ronaldon taitoja paikan päälle!

Italian Serie A on ollut jo vuosia yksi maailman parhaista jalkapallosarjoista, mutta tälle kaudelle sarjan imago nousi entisestään, kun Real Madridia lähes 10 vuotta edustanut Cristiano Ronaldo päätti jättää Espanjan kentät ja portugalilainen siirtyi torinolaiseen Juventukseen, joka maksoi Ronaldosta noin 100 miljoonan euron suuruisen siirtosumman. 

Portugalin maajoukkueen kapteeninakin toimiva Ronaldo on aloittanut kauden uusissa ympyröissä lennokkaasti, sillä kauden kymmenen ensimmäistä ottelua on Ronaldolle jo seitsemän täysosumaa Italian kentillä. Ronaldon edustama Juventus on supertähtensä tapaan ollut huimassa iskussa ja torinolaiset johtavat sarjaa tappioitta. 

Jos olet aina halunnut matkustaa Italiaan ja tykkäät katsoa huipputason jalkapalloa paikan päällä, niin nyt sinulla on loistava mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi upea kahden hengen futismatka Italiaan marras-joulukuun vaihteessa osallistumalla Unibetin Italian kerroinkurko -kampanjaan. Matkalla pääsee nimittäin katsomaan livenä Juventuksen supertähden, Cristiano Ronaldon otteita viheriöllä! Lisäksi jaossa on Mika Häkkisen teemapaitoja sekä riskittömiä vetoja, joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua!

Kampanjaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä osuvia futisvetoja Unibetilla mahdollisimman korkealla ja kerätä pisteitä pistetaulukkoon. Kampanja on kaksiosainen ja jaossa on yhteensä kaksi matkaa, joten sinulla on kaksi mahdollisuutta voittaa tämä upea kahden hengen matkapaketti itsellesi. 

Näin pääset mukaan Italian kerroinkurko -kampanjaan Unibetilla!

Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla futisfaneilla ja vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua tähän mahtaavaan kaksiosaiseen kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kilpailuun 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita rajoituksia. 

Osallistumiseen tarvitset tottakai oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla

Uutena asiakkaana pääset hyödyntämään Unibetin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä.  Lisäksi saat käyttöösi 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon! Unibetin uuden asiakkaan eduista voit lukea lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika siirtyä Unibetin vedonlyöntikampanjat-välilehdelle ja etsiä käsiin Kerää pisteitä ja näe Perpa sekä Ronaldo livenä -niminen kampanja ja klikata se auki. Kampanjasivuilla sinun tulee klikata keltaista Osallistu-nappia, jotta rekisteröidyt mukaan kampanjaan. 

Seuraavaksi on aika siirtyä Vedonlyönti-välilehden kautta etsimään tarjolla olevia futiskohteita ja aloittaa pisteiden kerääminen tulostaulukkoon. Pisteiden tienaaminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vähintään 5 euron arvoinen ennakko- tai liveveto siten, että lapullasi on vähintään yksi futiskohde minimikertoimella 1,40. Voit hakea korkeinta kerrointa lisäämällä lapulle useamman kohteen. Cashout- ja järjestelmävetoja ei huomioida mukaan kampanjaan.

Pisteiden laskukaava on varsin yksinkertainen: Kerroin x kohteiden lukumäärä. Kilpailun voittaa pelaaja, joka saa kerättyä kampanja-aikana eniten pisteitä taulukkoon. 

Kampanja on jaettu kahteen jaksoon ja molempien jaksojen parhaat pelaajat voittavat itselleen kahden hengen matkapaketin Italiaan katsomaan kaksi Serie A ottelua . Ensimmäinen jakso on jo käynnissä ja se päättyy tulevana sunnuntaina 4. Marraskuuta kello 23:59. Heti ensimmäisen jakson päätyttyä käynnistyy toinen jakso joka, päättyy 11. marraskuuta kello 23:59. 

Voit seurata sijoitustasi kampanjasivuilla näkyvästä tulostaulukosta.

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

  • Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma pelitili. 
  • Uutena asiakkaana saat käyttöösi 100% vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon!
  • Etsi vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Kerää pisteitä ja näe Perpa sekä Ronaldo livenä -kampanja ja klikkaa keltaista Osallistu-nappia.
  • Lyö vähintään 5 euron ennakko- tai liveveto siten, että lapullasi on vähintään yksi futiskohde 1.40 minimikertoimella. Cashout- ja järjestelmävetoja ei huomioida kilpailussa.
  • Pisteiden laskukaava: kerroin x kohteiden lukumäärä.
  • Kampanja on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen jakso päättyy 4. marraskuuta kello 23:59. Toinen jakso alkaa heti ensimmäisen päätyttyä ja kestää 11. marraskuuta kello 23:59 asti. 
  • Molempien jaksojen 10 parasta pelaajaa palkitaan. Jaksojen voittajat saavat kahden hengen Italian matkapaketin.

Lyö futisvetoja Unibetilla ja voita 2 hengen Italian matka!

Pääpalkintona upeita kahden hengen matkapaketteja Italiaan! 

Unibet ei tunnetusti pihtaile, kun se lataa palkintoja kampanjoihinsa eikä se ole mennyt tälläkään kertaa sieltä mistä aita on matalin. Tarjolle on nimittäin laitettu vain ja ainoastaan parasta mahdollista, sillä molempien jaksojen voittajat saavat palkinnoksi upean, kahden hengen matkapaketin Italiaan! 

Lisäksi molempien jaksojen sijoille 2-10 sijoittuneet pelaajat saavat käyttöönsä riskittömiä vetoja ja Mika Häkkisen teemapaidan! 

Pääpalkintona olevan kahden hengen matkapaketin matkustusajankohta on 30.11. - 3.12.2018. Matkapakettiin kuuluu tottakai edestakaiset lennot (Helsinki-Firenzem Verona-Helsinki) lentokenttäkuljetuksineen, kolmen yön laadukkaan hotellimajoituksen, liput kahteen Serie A otteluun (Fiorentina - Juventus sekä ChievoVerona - Lazio) kuljetuksineen, huipputasokkaan ravintolaillallisen sekä paljon muuta! 

Lisäksi kampanjan pääpalkinnon voittaneet pelaajat pääsevät tapaamaan sunnuntaina 2.12 pelattavan ChievoVerona - Lazio -ottelun jälkeen Perparim Hetemajta. Voittajat pääsevät siis vaihtamaan kuulumisia Hetemaj’n kanssa muutaman lasillisen kera, joten luvassa on takuuvarmasti värikkäitä tarinoita Perpan urasta ja elämästä Italiassa. 

Palkintopotti kokonaisuudessaan:

— 1. Kahden hengen futismatka Italiaan + Häkkisen teemapaita.
— 2. 150 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 3. 100 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 4. 90 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 5. 80 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 6. 70 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 7. 60 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 8. 50 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 9. 40 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.
— 10. 30 euron riskitön veto + Häkkisen teemapaita.

Huomioithan, että kummallakin kampanjaviikolla on jaossa samat palkinnot. Yhteensä kampanjassa palkitaan siis 20 eri pelaajaa. 

Unibetilta maistuvat edut uusille vedonlyöjille!

Unibet haluaa, että uuden asiakkaan vedonlyönti heidän sivustollaan saa lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa uusille asiakkaille käyttöön todella maistuvan 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla uusi asiakas saa tuplattua pelikassansa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Lisäksi uudet asiakkaat pääsevät hyödyntämään 10 euron riskittömän mobiilivedon ensimmäisen talletuksen tehtyään. 

Heti pelitilin rekisteröimisen jälkeen saat Unibetilta uutena asiakkaana käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa 100 euroon asti. Maksimihyödyn bonuksesta saat tekemällä 100 euron suuruisen ensitalletuksen, jonka jälkeen Unibet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron pelikassalla! Minimitalletus bonuksen aktivoimiseen on 10 euroa, joka takaa sinulle 20 euron suuruisen aloituskassan Unibetilla. 

Lisäksi ensimmäinen 10 euron arvoinen mobiilivetosi Unibetilla on täysin riskitön! Bonusrahalla on nelinkertainen kierrätysehto, joka tulee suorittaa minimikertoimella 1,40. 

Nyt jos koskaan kannattaakin napata uuden pelaajan edut talteen, osallistua Italian kerroinkurko -kampanjaan ja se saatat olla juuri sinä, joka matkaa Unibetin piikkiin marras-joulukuun vaihteessa Italiaan katsomaan kaksi Serie A -ottelua paikan päällä!

Lunasta 100€ bonusrahaa ja 10€ riskitön veto tästä!