Jalkapallon täytteisen kesän ohessa on hyvä muistaa, että tänään alkaa kenties kesän perinteikkäin turnaus, kun Wimbledonissa käynnistyy vuoden suurin tennisturnaus. Unibet on palloralleissa mukana ja lyö ruutuun maineikkaan kisan kunniaksi 50 000 euron palkintopotin uudessa kampanjassa. 

Vuoden kaikista tenniksen Grand Slam -turnauksista yksi nousee väistämättä muiden ylitse lämpimän heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Harva urheilutapahtuma omaa yhtä mittavaa ja rikasta historiaa, kuin legendaarisen kuuluisa Wimbledon. Tapahtuma pitää sisällään paljon perinteitä ja vetovoima on niin vahva, että paikalle saapuu maailman suurimpia julkisuuden henkilöitä ja tietysti myös Iso-Britannian kuninkaalisia, joskus läsnä on jopa itse kuningatar. 

Paikan päälle ei tietenkään pääse noin vain ja lippuja tapahtumaan saa vain arvonnan tai kutsun kautta. Tenniksen ystävillä ei kuitenkaan ole hätää, sillä jokaista ottelua pääsee seuraavaan Unibet TV:n kautta ja pelejä katsellessa voi myös osallistua uuteen 50 000 euron Wimbledon-vedonlyöntikisaan. 

Betsaa, voita sekä nouse taulukossa kilpakumppania korkeammalle ja lunasta rahakkaita käteispalkintoja. Osallistuminen kannattaa, sillä rahapalkintoja on jaossa 250. parhaalle pelaajalle ja ensimmäiseksi sijoittunut kuittaa kotiin makoisan 10 000 euron summan. 

Näin osallistut ja voitat 

  • Kirjaudu/rekisteröidy Unibetille
  • Aseta Wimbledon-vetoja ennen ottelua tai livessä 
  • Pisteitä saa panoksen suuruudesta, kohteiden määrästä kupongilla ja yhteiskertoimesta
  • Kampanja voimassa 1.7.-14.7.2019

OSALLISTU UNIBETIN 50 000 EURON WIMBLEDON-KISAAN!

Palkintotaulukko


1. sija: 10 000 euroa 
2. sija: 7 500 euroa
3. sija: 5 000 euroa
4. sija: 2 500 euroa
5. sija: 1 000 euroa
6. -10. sija: 500 euroa
11. -50. sija: 250 euroa
51. -100. sija: 100 euroa
101. -250. sija: 50 euroa

Wimbledonin kuningas ja kuningatar

Perinteisissä valkoisissa kamppailevat tenniksen supertähdet jahtaavat kauden himotuinta Grand Slam -titteliä, mutta satojen pelaajien joukosta suurimmiksi suosikeiksi voidaan nostaa tuttuja nimiä.

Miehissä puolustava mestari Novak Djokovic jahtaa uransa viidettä mestaruutta Wimbledonissa ja ansaitusti ykköseksi sijoitettu serbi sai itselleen yllättävän helpon kaavion kohti välieriä ja ei sovi yllättyä, mikäli "Nole" nähdään tämänkin vuoden finaalissa. 

Open ajan kiistaton kuningas ei esittelyitä kaipaa. Roger Federer on saalistanut tililleen uskomattomat kahdeksan mestaruutta Wimbledonista, joista tuorein nähtiin vuonna 2017. Sveitsiläinen kohtaa nimettömiä pelaajia kolmen kappaleen verran ennen puolivälieriä ja todennäköisesti kokemuksen turvin etenee välieriin. 

Naisten puolella sijoituksia johtaa Australian Ashleigh Barty, joka yllätti monet voittamalla tämän vuoden Roland Garros -turnauksen ja samalla ansaitsi uran ensimmäisen Grand Glam -mestaruuden kaksinpelissä. Naisten yhdeksi parhaaksi syöttäjäksi tituuleerattu Barty on ässissä tilastojen kärjessä, mutta loistaa myös monipuolisena lyöjänä pelin aikana. 

Viime vuoden kuningatar Angelique Kerber ei ole saanut suurta menestystä tämän vuoden Grand Slameissa. Saksalainen tippui Australian Openissa neljännellä kierroksella ja Roland Garrosissa puolestaan matka katkesi jo ensimmäisellä kierroksella. Armottomana vastaiskijänä tunnettu vasuri saa mahdollisuuden nyt toistaa edellisen vuoden tempun Wimbledonissa, vaikka todennäköisyyksien valossa turnauksen viidenneksi sijoitettu ottelija ei ole ennakkosuosikkien joukossa. 

Unibet

Wimbledon on virallisesti läsnä ja siksi kampanjat sekä muut tarjoukset kannattaa hyödyntää. Jos Unibet on toistaiseksi vielä tuntematon taho, niin uusille potentiaalisille pelaajille suosittelemme tutustumaan Pohjolan pelijättiin talletusbonuksen kautta. Uudet tallettavat asiakkaat saavat mahdollisuuden rekisteröitymisen kautta lunastaa itselleen 100% bonuksen 100 euroon asti ja 10 euron ilmaisvedon mobiilissa!

LIITY UNIBETILLE TÄNÄÄN!