Kettu kuittaa...

Varmat ovat olleet koko viikon nimensä veroisia, mutta Pommi tikittää edelleen. Tänään odotamme kettujen kuittaavan täydet pisteet Turusta.

TPS - Lukko: Turun Palloseuran vuosi 2012 ei ole alkanut kovin ruusuisesti. Seitsemästä ottelustaan se on hävinnyt kuusi, ja ainoa voitto tuli viimeksi heikon Ilveksen vieraana Tampereella. Tiistaina TPS kävi häviämässä SaiPalle tylysti 4-0. Lukko on piristynyt selkeästi valmentajanvaihdoksen jälkeen, sillä se on Juha Vuoren alaisuudessa onnistunut kaatamaan Bluesin, HPK:n, KalPan ja SaiPan. Nyt joukkueen ero on juuri TPS:aan ainoastaan kolme pistettä. Raumalaisilla on kuitenkin kaksi tappiota alla, kun Ässät haki pisteet viime viikonloppuna Äijänsuolta ja Pelicans oli tiistaina kotonaan vahvempi. Tänään vastus kuitenkin helpottuu liigan kärkiseuroihin verrattuna merkittävästi, emmekä näe Lukon menestykselle estettä. Näemme maalivahti Marek Schwarzin puuttumisen isona miinuksena kotijoukkueena ja saamme Betssonin vieraskertoimen 2,60 pelattavaksi.

Selby, M - Murphy, S: Maailman ranking ykkönen Mark Selby lähtee selvänä ennakkosuosikkina snookerin BGC Mastersin puolivälieriin hyvää ystäväänsä Shaun Murphya vastaan. Selby, joka on vuosien 2008 ja 2010 Masters-voittaja, kukisti edellisessä ottelussaan Steve Leen lukemin 6-4, otteen herpaannuttua selkeässä johdossa 5-1. Maailman ykköspelaaja oli siihen asti otteissaan itse varmuus, pelaten loistavaa snookeria. Mikäli hän aloittaa tänään, kuten edellisen ottelunsa, on Murphy suurissa vaikeuksissa. Luotamme Selbyn perjantain Päivän Varmaksi.

Pitkävetovihjeet perjantai 20.1.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsafe* Selby, M - Murphy, S 1 1,60 20:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson* TPS - Lukko 2 2,60 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.