Vaihteeksi Vityazia vastaan.

Keskiviikon kerroinkattaus on varsin mielenkiintoinen. Iltapäivän kiekkokohteet on saatu tutkittua ja pelattavaa löytyi niin KHL:stä kuin kotoisesta Mestiksestäkin. Päivitetään vihjeeseen vielä illan futisottelut, mikäli pelattavaa löytyy.

Vityaz - Spartak Moskova: Merkittävästi tammikuussa heikentyneen Vityaz Chekovin kohtaava Moskovan Spartak ansaitsee mielestämme kokeilun. Molemmat joukkueet päättivät urakkansa ennen maaottelutaukoa kahteen voittoon, kun Vityaz kukisti yllättäen CSKA Moskovan 2-1 ja Dinamo Minskin 3-2. Spartak puolestaan kaatoi ensin samaisen Dinamo Minskin lukemin 5-2 ja HC Levin 4-2. Materiaaliero ja vierasjoukkueen motivaatioetu pudotuspelihaaveita ajatellen tekevät Betwayn kertoimesta 2,20 Spartakille kiehtovan.

Peliitat - LeKi: Kotijoukkue Peliitoilla ei ole ottelussa panosta. Joukkue keskittynee jo täysillä playoutteihin ja sarjapaikan säilyttämiseen. LeKillä on vielä teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin. Se tosin edellyttää kolmen pisteen voittoa. Jos lempääläiset ottavat kolme pistettä Heinolasta mukaansa, ja JYP-Akatemia ei ota täyttä pistepottia TUTO:n vieraana, menevät lempääläiset pudotuspeleihin. JYP-Akatemialle ei riitä Turun ottelusta kaksi pistettä, mikäli LeKi voittaa varsinaisella peliajalla, sillä joukkueet ovat silloin tasapisteissä ja lempääläisten maaliero on selvästi JYP-Akatemiaa parempi. TUTO:n ja JYP-Akatemian ottelussa emme näe vieraille suurta motivaatioetua, sillä myös isännillä on siinä ottelussa panosta - suoralla voitolla TUTO nousisi sarjataulukossa kuudenneksi ohi Hokin. Perustasoltaan TUTO on selvästi JYP-Akatemiaa laadukkaampi ja kotona ansaittu suosikki. Näemme tässä selvän iskun paikan lempääläisille ja LeKi lyökin tänään varmasti kovat piippuun Heinolassa ja heikko kotijoukkue jäänee vieraiden jalkoihin. Vierasjoukkue on matkassa parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

 

Pitkävetovihjeet keskiviikko 15.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Peliitat - LeKi 2 1,75 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betway Vityaz - Spartak M 2 2,20 17:00
Betsson Peliitat (+1,5) - LeKi 2 2,20 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.