Lauantain löylyt lätkä-lauteilta

Spartak - Lev Poprad: Levin vieraskiertue jatkuu tällä kertaa Moskovaan, missä se kohtaa paikallisen Spartakin. Joukkue joutui tammikuun aikana myymään kymmenkunta pelaajaansa talousvaikeuksien vuoksi, minkä jälkeen se on voittanut toisen farssiseuran Vityazin 0-3 ja hävisi Severstalille 3-0. Tänään vastus on lähes Severstalin luokkaa, vaikkakin ailahtelevasti pelannut Spartak on hukannut rutkasti pisteitä ailahtelevuutensa vuoksi. Isännät lähtevät otteluun kuitenkin voitto alla, sillä se kukisti viimeksi kovan Dinamo Minskin lukemin 5-2. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, pisteiden jakauduttua Spartakin hyväksi 6-3. Keskinäiset kohtaamiset on pelattu ennen massiivista siirto-operaatiota, joten nostamme Spartakin vihjeisiimme heikentynyttä Leviä vastaan. Parhaan kertoimen antaa Betsson 2,00.

JYP-Akatemia - SaPKo: Akatemia ei saa liigavahvistuksia lomailevasta emäseurastaan, joten kasassa on perinteinen junnuporukka. SaPKo on perustasoltaan vahvempi, emmekä ymmärrä kotijoukkueen suosikkiasemaa. Viimeisistä viidestä ottelustaan neljä voittanut pässilauma ansaitsee mielestämme kokeilun kertoimella 2,40 Bet24:lta.

QPR - Wolves: QPR vahvistui siirtoikkunan sulkeutuessa merkittävästi. Hyökkäyspäähän Rangers sai värvättyä kovan kaksikon, kun Djibril Cisse ja Bobby Zamora liittyivät sinivalkoisten väreihin, ja molemmat ovat tänään tiettävästi pelikelpoisia. Manageri Mark Hughesin aikana Ärrät on saalistanut neljä pistettä kahteen Valioliiga-otteluun, mikä on yhtä paljon kuin virkaveli Mick McCarthy Wolvesin kanssa yhdeksään peliin. Viimeksi susinippu otti turpaansa Liverpoolilta kotonaan maalein 0-3, mikä venytti joukkueen voitotonta putkea 11 otteluun. Bet365*:n tarjous 2,00 kotivoitosta kelpuutetaan peliksi asti.

Man City - Fulham: Fulham on kerännyt viime peleissään pisteitä sieltä täältä, mutta tänään muu kuin nollille jääminen olisi yllätys – pisteiden lisäksi myös maaleissa. Mökkiläiset nimittäin myi ykköshyökkääjänsä Bobby Zamoran QPR:n riveihin ja toinen maaliruisku Andy Johnson on telakalla. Cityn materiaalietu on huikaiseva ja muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys. Arvioidemme mukaan City voittaa nollapelillä tämän ottelun useammin kuin Bet365*:n kerroin 2,05 antaa olettaa.

Pitkävetovihjeet lauantai 4.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Spartak - Lev Poprad 1 2,00 15:00
Bet24 JYP-Akatemia - SaPKo 2 2,40 17:00
Bet365* QPR -Wolves 1 2,00 17:00
Bet365* Man City voittaa nollapelillä? Kyllä 2,05 19:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.