Kettu Ilvestä ovelampi?

Eilinen meni täysin poskelleen, kun väkisin väännetty Reggina otti kuokkaan Padovalta ja Orlando oli tuloksesta päätellen turistimatkalla Bostonissa. Tiistaina pelitarjonta palaa meille tuttuun ja turvalliseen kotimaiseen palloiluun.

Ilves - Lukko: Lukon pudotuspelihaaveet näyttivät ohkaisilta, mutta tammikuun alun valmentajanvaihdos on herättänyt joukkueen ja pelillisesti kettupaidat ovat parantaneet merkittävästi. Vaikka kuntopuntari näyttääkin raumalaisille kahta voittoa ja kolmea tappiota viidesta viime pelistä, on muistettava joukkueen viime aikainen pelillinen ilme. Ilveksen kuntopuntari on täsmälleen sama sillä erotuksella, että toinen voitoista irtosi vasta voittomaalikilpailun jälkeen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, Lukon ollessa kahdesti vahempi kotonaan ja Ilveksen voitettua Hakametsässä. Ilves tiedotti eilen luopuneensa kanadalaishyökkääjä Mark Leestä, mikä ei ainakaan helpota tehottomuudesta kärsineiden tupsukorvien tilannetta. Lisäksi poissa ovat Tommi Välimaa, Teemu Kesä, Kai Kantola ja Matias Sointu. Lukko puolestaan operoi tänään ilman Johan Björkiä, Mikko Kuukkaa, Björn Meliniä, Teemu Nurmea ja Jussi Pesosta. Annamme omissa arvioissamme Lukolle pari prosenttia enemmän kuin Betsson* kertoimella 2,60.

Salavat Ufa - Vityaz Chekov: Kuten aikaisemmissa vihjeissä todettua, Vityaz Chekov tyhjensi joukkueensa ykköstahdet tammikuun alennusmyynneissä, ja nykyinen rosteri koostuu lähinnä nyrkkisankareista ja omista junioreista. Ufa on yksi kovimpia mestarisuosikkeja ja voittaa tämän ottelun lähes 90 kertaa sadasta. Voisikin sanoa, että joukkueen pahin vastustaja on se itse. Pelaamme Varmaksi ensimmäisen erän voittajaksi Ufaa kertoimella 1,60 Expektiltä.

Pitkävetovihjeet tiistai 24.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt* Ufa - Vityaz 1. erän voittaja 1 1,60 15:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson* Ilves - Lukko 2 2,60 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.