Leicester jälleen ilkeä isäntä?

Leicester - Nottingham: Leicesterillä on mennyt kotona lujaa. Edellisistä seitsemästä kotiottelustaan joukkue on voittanut kuusi ja pelannut kertaalleen tasan. Voittoputken tammikuun puolivälistä aloittanut 4-0-voitto tuli nimenomaan tänään vastaan saapuvasta Nottingham Forestista. Leicesterillä on vielä mahdollisuutensa nousta Championshipin playoff-vaiheeseen, sillä eroa viimeiseen paikkaan on viisi pistettä. Nottingham on tehnyt ryhtiliikettä ja napsinut pisteitä sieltä täältä. Tämän vuoksi joukkue onkin onnistunut repimään eroa putoamisviivaan, mutta ailahtelu vaivaa. Leicester kertoimella 1,91 William Hilliltä lähtee kokeiluun.

Sport - Ilves: Ilves näytti liigakarsinnan avausottelussa vaasalaisille kaapin paikan ja ensimmäinen kiinnitys jäi Tampereelle lukemin 6-1. Kotijoukkueen ykköspyssynä hääri kapteeni Masi Marjamäki, joka pisti kiekon neljä kertaa Sportin verkkoon. Ilves hallitsi ottelua lähes täydet 60 minuuttia ja ensimmäisen ottelun perusteella joukkueiden välinen tasoero on selvä tamperelaisten hyväksi. Arvioimme Ilveksen voittavan ottelun noin kuusi kertaa kymmenestä ja Bet24:n sekä Betssonin tarjoukset vierasmenestyksestä kelpaavat kupongille!

Benfica - Chelsea: Päivän toinen Pommi -kohde tulee Mestareiden liigasta, jossa Benfica isännöi Lissabonin illassa Chelseaa. Benfica on osoittanut olevansa Euroopan huippuseuroja. Se ei hävinnyt lohkovaiheessa otteluakaan ja muun muassa ManUn oli tyytyminen sitä vastaan kahdesti tasapeliin. Benfica tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena ja tälläkin kaudella joukkue on voittanut kotimaan liigan 12:sta kotiottelusta 11. Arvoimme isännät miltei 45% suosikeiksi otteluun ja NordicBetin tarjous kotivoitosta nostetaan mukaan kupongille.

 

Pitkävetovihjeet tiistai 27.3.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
W Hill Leicester - Nottingham 1

1,91

21:45
Bet24 Sport - Ilves 2

1,76

18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Sport - Ilves (-1,5) 2 2,30 18:30
NordicBet Benfica - Chelsea 1 2,40 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.