Voihan Vityaz!

Eilinen pääkohde ja Pommi Happee saatiin kiinni mukavalla kertoimella 2,35, kun jyväskyläläiset kukistivat Nokian KrP:n lukemin 6-10. Kokeilumielessä pelattu Philadelphia voitti oman ottelunsa, mutta tasoituksellinen kohde kariutui kismittävästi 0,8 sekuntia ennen pelin päätöstä vieraiden upottamaan kolmen pisteen kaukoheittoon.

Vityaz - Lev Poprad: Jos joku olisi ehdottanut Vityazin pelaamista vaikkapa viikko sitten, olisimme luultavasti syöttäneet ehdottajalle hatullisen paskaa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä joukkueella on kohtalotoveri, slovakialainen Lev Poprad. Slovakiseura on ajautunut erittäin pahoihin talousvaikeuksiin, joten se on joutunut luopumaan reilun viikon sisään lähes kaikista ykköstähdistään. Seuraa vaihtoivat paras maalintekijä Tomas Netik, paras pistemies Juraj Mikus, syöttöpörssin ykkönen Karel Pilar, selkeä ykkösmaalivahti Tomas Duba,  hyökkääjät Jaroslav Kristek ja Martin Chabada sekä NHL-taustaiset puolustajat Tomas Kloucek ja Vladimir Mihalik. Lisäksi aiemmin sai lähteä joukkueen silloinen ykköstykki Ladislav Nagy. Vityazin kokoonpano muuttui rajusti tammikuun puolen välin tienoilla, mutta nyt rosteri on vakiintunut. Viimeksi joukkueelta puuttuivat kolme pahinta nyrkkisankaria ja joukkue oli lähellä kaataa vieraissa Neftehimikin. Kyseiset herrat ovat sivussa tänäänkin, joten josko Chekov keskittyisi edellispelin tapaan jääkiekkoon? Leville voi luvata ankeaa vierasmatkaa, sillä joukkueen paketti meni totaalisen uusiksi vain kahden päivän sisään. Tätä on vaikea uskoa, mutta mielestämme Vityaz kertoimella 2,40 Nordicbetilta ansaitsee kokeilun.

Pelicans - KalPa: SM-Liigan kärkiottelu pelataan tänään Lahdessa, kun sarjakärki KalPa matkustaa toisena majailevan Pelicansin vieraaksi. Kuopiolaisten urakasta ei voi luvata helppoa, sillä savolaisilta on sivussa peräti viisi pelaavaa puolustajaa. Adam Masuhr, Jussi Timonen, Ryan Glenn, Henri Laurila ja Ryan Lannon ovat jokainen terveenä ehdottomia "avauskokoonpanon" miehiä. Akuuttia puolustajapulaa paikkaavat hyökkääjistä Sami Kapanen ja Joonas Riekkinen. Mikäli tällä kaudella keskinäiset kohtaamiset 3-1 voittanut Pelicans saa lyötyä aktiivisesti painetta KalPan haavoittuvaiselle puolustusosastolle, on se todella lähellä voittoa. Ottelulla on normaalin kärkikamppailun lisäksi suurempi motivaatiotekijä, sillä varsinaisen peliajan voitolla pussinokat nousisivat kuuden pisteen päähän kuopiolaisista taistelemaan runkosarjan voitosta. KalPan voittaessa, kasvaisi ero jo 12 pisteeseen. Viimeisistä kahdeksasta pelistään kuusi voittanut Pelicans vahvistui siirtorajan kynnyksellä puolustaja Jan Platililla ja Radek Smolenakilla, jotka paikkaavat hyvin muutamaa poissaoloa. Saamme kotivoitolle vaaditun 50% todennäköisyyden, jotta Betssonin kotikerroin 2,00 kelpaa peleihin.

Pitkävetovihjeet tiistai 31.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Nordicbet Vityaz - Lev Poprad 1 2,40 17:00
Betsson Pelicans - KalPa 1 2,00 18:30
Betsson Jokerit - Ässät Yli/Alle 5,5 Yli 2,10 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.