Äiti Venäjän syleilyssä

Keskiviikolta saatiin kaksi hyvää osumaa, kun sekä LIV-MANC over 2,5, että SaPKon jättikerroin 7,00 näki päivänvalon. Linköping menetti johtoasemansa Luleålle ja taipui lopulta 1-3. Torstaille löytyy pelattavaa SM-liigasta ja KHL:stä.

Kazan - Vityaz: Loppukauden mukana KHL:ssä roikkuva Vityaz jatkaa vieraskiertuettaan jälleen yhden sarjan parhaan joukkueen kotiluolaan Kazaniin. Chekoville on jälleen luvassa lunta tupaan niin, että porstuassa porisee, sillä tappelija/juniorikaarti ei riitä haastamaan Kazanin lumileopardeja. Paras tarjous on Betssonin 1,95 vähintään kolmen maalin voitosta.

TPS - KalPa: Turun Palloseura on ollut tällä kaudella pahoissa vaikeuksissa Kuopion KalPan kanssa. KalPa on voittanut kauden molemmat kohtaamiset ja maaliero on tällä hetkellä savolaisten eduksi 9:2. TPS on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta viime otteluiden kaltaisilla peliesityksillä turkulaisten pistepussi ei tule karttumaan sarjakärjen kustannuksella. KalPalla on alla 8-3 murskatappio Ässien vieraana ja kilpipaidat ovatkin varmasti erittäin latautuneita Turun vierailulla. TPS on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan neljä ja turkulaisten peliesityksiä vaivaa raju ailahtelevaisuus jopa erien sisällä. KalPan pelitapaan sopii hyvin HK Areenan iso kaukalo ja arvioimme vieraat noin kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi. Bet24:n tarjous vierasvoitosta nostetaan kupongille.

Lev Poprad - CSKA Moskova: Myös Lev Poprad on ajautunut talousvaikeuksiin, mikä on tarkoittanut kuudelle pelaajalle työpaikan vaihtumista tammikuun aikana. Nimekkäimmät lähtijät ovat Juraj Mikus, Peter Ölvecky, Ladislav Nagy sekä Tomas Kloucek. Moskovan TsSKA - näin suomalaisessa muodossa - ei ole puolestaan siirtomarkkinoilla kursastellut. Lev on kerännyt edellisistä viidestä ottelustaan neljä pistettä, CSKA taas yhdeksän. Poimimme tässä kohteessa vihjeisiimme vieraskertoimen 2,35 Betsafelta.

Pitkävetovihjeet torstai 26.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson AK Bars Kazan - Vityaz Chekov+2,5 1 1,95 17:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet24 TPS - KalPa 2 2,10 18:30
Betsafe Lev Poprad - CSKA Moskova 2 2,35 20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.