Olette kaikki kuulleet joskus tarinoita Esson baarissa istuvasta miehestä. Mies on täyttänyt vakio- tai monivetokuponkia. Täyttänyt oikean rivin, mutta jostain syystä (pelasi rahat pajatsoon) päättänyt olla palauttamatta sitä. Tänään sinä et halua olla tuo mies! Veikkausliigan kierrokselta löytyy niin upeita kertoimia, että niitä on pakko kokeilla.

18:30 HJK - FC Lahti

HJK: lla on ollut viime päivinä sulattelemista katkeran Astana- tappion jäljiltä. Klubin keskittyminen ei ole ollut aivan täysin Veikkausliigassa ja nyt vastaan tulee sarjan kiistatta tämän hetken kuumin joukkue. Nykyisessä kunnossa FC Lahti pystyy voittamaan Klubin jopa vieraissa. Ja nyt sen tehtävä on helpoimmillaan, kun HJK on siipirikkoinen. Molemmat tämän kauden kiihkeät keskinäiset ovat päättyneet tasapeliin. Tasainen pari joten kammokertoimet Lahdelle poimitaan takuuvarmasti ostoskoriin.

PELIVALINTA:1X2: 2 FC Lahti

Pelaa kohde kertoimella 6.05

PELIVALINTA:1X2: FC Lahti +1

Pelaa kohde kertoimella 2.30

18:30 IFK Mariehamn - KTP

Toinen sopiva pelivalinta löytyy "The Saarelta", kun yksi sarjan surkeimmista vierasjoukkueista matkaa IFKM: n vieraaksi. Kotijoukkueella on oivallinen mahdollisuus nostaa kuntokäyrä takaisin oikeaan suuntaan todennäköisen putoajajoukkueen/karsintoihin joutuvan KTP: n kustannuksella. Kotkalaiset ovat juhlineet viimeksi vierasvoittoa toukokuussa. Vaikka IFK: n kone on hiukan yskinyt niin tämä pitäisi hoitua. Tulosvetoon 2-0 ja maalin tasoitusvetoa sisään.

PELIVALINTA:1X2: 1 IFK Mariehamn (-1)

Pelaa kohde kertoimella 2.10