RAIKAS TUULAHDUS ITÄNAAPURIN KIEKKOTUULIA

Pelilistat ei (taaskaan) näytä kovin houkuttelevilta, mutta tarjolla on kuitenkin mukavasti kiekkokohteita joista valitsemme muutaman peleihin. NHL- vihjeet päivitetään tänne myöhemmin illalla.

KHL: Torpedo - SeverstalTässä luotetaan kotimaiseen asiantuntemukseen. Kari Jalonen häärii Torpedon luotsina ja on saanut joukkueen ihan mukavaan lentoon (varsinkin kotona). Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon keskivaiheilta. Torpedo tiedetään erittäin kovaksi kotijoukkueeksi. Se on voittanut 14 kotiottelusta 9.  Asetelmat ovat mielestämme Torpedon puolella. Joukkueen toisena maalivahtina pelaa Jypistä tuttu Pekka Tuokkola. Tuokkola on tosin joutunut pienoiseen kakkosveskan asemaan, mutta päässyt silti pelaamaan. Toinen suomalaispelaaja on Juuso Hietanen. Betssonin 2.00 kerroin kotivoitosta on ihan pelikelpoinen.

NHL: Boston - FloridaNHL: stä löytyy tänään 12 kohdetta. Illan varmin voittaja on Boston. Se on tällä hetkellä todella kuuma. Viimeisestä 10 pelistä voittoja on tullut 8. Itsenäisyyspäivänä tuli pieni notkahdus Winnipegiä vastaan, mutta uskomme Bruinsin palaavan tänään voittokantaan kotiyleisön edessä. Kuntopuntarin kärki otetaan peleihin mukaan Betssonin 1.83 kertoimella ja yhden maalin tasoituksella kertoimella 2.40.

NHL: NY Rangers - Tampa BayToisena pelin arvoisena kohteena näemme NY Rangersin. Joukkueet kohtasivat viimeksi 3. joulukuuta Tampassa ja tuolloin Rangers oli parempi 2-4 lukemin. Voimasuhteet tuskin ovat muuttuneet näin lyhyessä ajassa. Tampan vieraskiertue on lähtenyt huonosti käyntiin ja molemmissa matseissa on tullut pataan. Alla 1-5 tappio Islandersille, huonon esityksen jälkeen. Kotivoitto. Rohkeimmat laittaa maalin tasoituksella, johon Betsson tarjoaa 2.75.

Pitkävetovihjeet torstai 8.12.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Boston - Florida 1 1.83 02.00
Betsson NY Rangers - Tampa Bay 1 1.95 02.00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Novgorod Torpedo - Severstal Cherepovec 1 2.00 17:00
Betsson Boston (-1) - Florida 1 2.40 02:00
Betsson NY Rangers (-1) - Tampa Bay 1 2.75 02:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.