Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto

Vuoden alku on pitkävedon osalta mennyt suoraan sanoen PÄIN PERSETTÄ! Mutta, ei masennuta siitä, sillä tänään löytyy mukavia kohteita joilla pelikassa korjataan taas kuntoon.

Atalanta - Milan: Päivän pankkikohde poimitaan saapasmaasta. Sarjakärki Milan matkaa Atalanta vieraaksi. Materiaalietu on selvä. Milan hakee nihkeän vierasvoiton. Markkinatoppi: Betsson 1.78

Man C -Man U: City pääsee käyttämään surutta hyväkseen ManU:n kriisiä. Tämä ottelu sattui pahimpaan mahdolliseen aikaan ManU: lle sillä takana on kaksi tappiota Newcastlelle ja Blackburnille. Nyt olisi kasvojen pesun paikka, mutta se ei tule onnistumaan parempivireistä ja ehkä jopa materiaaliltaankin laadukkaampaa Cityä vastaan. Kotivoitto, mahdollisesti jopa murskavoitto.  Markkinatoppi: Nordicbet 2.05

Betis - Gijon: Betis on kotijoukkueena, niin kova että Sporting Gijon ei pysty haastamaan sitä. Jos kotona kaatuu Valenciakin, niin miksei astetta heikompi Gijon. Kotivoitto. Markkinatoppi: Unibet 1.90

Espanyol - Barcelona: Paikalliskamppailussa luvassa maalirikasta meininkiä. Molemmat joukkueet, ovat viime aikoina osuneet todella hyvin kohteeseen ja tänäänkin nähtäneen paljon maaleja. Pelisuositus: Yli 3,5 maalia, Nordicbet 2.10.

Ottawa - Philadelphia: Joukkueet kohtasivat Phillyssä pe-la välisenä yönä. Tuolloin Philadelphia otti kotivoiton jatkoajan jälkeen. Ottawa otti liikaa jäähyjä tuossa ottelussa, mutta pystyy selvästi haastamaan Flyersin. Nyt se pääsee hakemaan revanssin kotihallissaan ja tarjolla on mukava 2.70 kotikerroin Unibetiltä.

 

Peterboro - Sunderland: Lisätään aamupäivän melkoisen tykityksen lisäksi vihjeisiin FA Cupin kohde, jossa Championshipin Peterboro saa vastaansa Valioliigajoukkue Sunderlandin. Managerin vaihdos on nostanut Sunderlandin hienoon vireeseen, mistä esimerkkinä edellinen 1-4-vierasvoitto Wiganista hieman siipirikkoisella kokoonpanolla. Ennakkotietojen mukaan Black Cats aikoo satsata tähän otteluun ihan tosissaan, mikä tietää vaikeuksia Championshipin heikoimmalle puolustukselle. Kun tähän lisätään tärkeän hyökkääjän Lee Tomlinin, kapteeni Grant McCannin ja keskikenttämies Lee Frecklingtonin poissaolot, on useaa luokkaa vahvempi Sunderland erittäin lähellä vierasvoittoa. Paras tarjous tulee Expektiltä kertoimella 1,95.

Pelisuositus kohteille: Lyö vaikka kaikki rekkana sisään! Tänään nimittäin osuu kaikki! ;) Jos kuitenkin pelottaa, niin Milania tai Man C:tä on hyvä käyttää pankkina ja lyödä niiden kautta tuplia.

PS. Katsotaan josko saataisiin NFL-vihjeet vielä illaksi ulkomailta joulunvietosta palanneelta asiantuntijaltamme Playoffs-pelien kunniaksi.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 8.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Atalanta - Milan 2 1.78 16:00
Nordicbet Man City - Man United 1 2.05 15:00
Unibet Betis - Sporting Gijon 1 1.90 20:45
Expekt Peterboro - Sunderland 2 1.95 17:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Nordicbet Espanyol - BarcelonaYli / alle 3,5 maalia Yli 2.10 22:30
Unibet Ottawa  Senators - Philadelphia Flyers 1 2.70 00:00
Nordicbet Man City (-1) - Man United 1 3.75 15:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.