Verkot pölisevät Kalevankankaalla.

Mestiskierroksen tv-ottelussa CANAL+:lla nähdään Jukurien ja Kiekko-Vantaan välinen kamppailu Mikkelin Kalevankankaalta.

Jukurit - K-Vantaa: Molemmat lähtevät otteluun allaan hyvä viikko. Jukurien kohdalla voidaan puhua täydellisestä viikosta, sen verran kovaa jälkeä Jarno Pikkaraisen suojatit vuoden 2012 kolmessa ensimmäisessä ottelussaan teki. Jukurit voitti viikon aikana kaikki kolme otteluaan ja yhteismaalit näistä voitto-otteluista olivat 15-3. Kotiotteluissa kaatuivat Hokki maalein 6-1 ja JYP-Akatemia 6-0 ja vierasottelussa LeKi joutui nöyrtymään mikkeliläisryhmälle maalein 2-3. Kiekko-Vantaan viikko piti sisällään kaksi ottelua. Viikko sitten keskiviikkona lohipaidat kaatoivat JYP-Akatemian Jyväskylän Hippoksella maalein 6-3 ja viime lauantaina Kiekko-Vantaa saalisti kotijäällään Vantaalla yhden pisteen sarjaneloselta Jokipojilta 6-7 tappion myötä. Molemmat joukkueet kuuluvat sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin ja etenkin kotijoukkue Jukurit on ollut runsasmaalinen joukkue kotikentällään. Expektin ja Betssonin tarjoukset overeista kelpuutetaan pelikohteiksi.

KooVee - Erä: Tässä ottelussa ovat panokset korkealla. Joukkueet ovat sarjataulukon sijoilla neljä ja viisi vain kolmen pisteen päässä toisistaan, Erän ollessa niskanpäällä taistelussa kotiedusta. KooVee - joka ei muuten ole hävinnyt kotonaan tällä kaudella kertaakaan - ottaisi voitolla tärkeän askeleen kiistakumppaniinsa nähden, mutta tappio olisi kova kolaus kotietua ajatellen. KooVee on voittanut viimeisistä kuudestä pelistään viisi ja tappiokin tuli sarjakärki SPV:lle seitsemän runkopelaajan oltua sivussa sairastelun vuoksi. Tänään tamperelaiset pääsevät otteluun tervehtyneellä kokoonpanolla, kun varmuudella sivussa on vain puolustaja Tapio Kinnunen. Erä on pelannut viime peleissään ailahtelevasti. Edellisistä kuudesta pelistään se on voittanut vain kaksi ja pelannut kerran tasan sarjan heittopussi M-Teamin kanssa. Viimeksi Erä hävisi kotonaan Happeelle lukemin 2-5. Odotamme ottelusta tasaista, mutta saamme KooVeen suosikin asemaan. Mielestämme kotijoukkue ansaitsee muutaman prosentin enemmän kuin Veikkaus antaa kertoimellaan 2,10 olettaa.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 11.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt Jukurit - K-VantaaYli/Alle 5,5 maalia Yli 1,70 18:30
Betsson Jukurit - K-Vantaa Yli/Alle 6,5 maalia Yli 2,30 18:30
22 KooVee - Erä 1 2,10 18:25

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.