Mestistä, maaleja, ei maaleja, maaleja..

Keskiviikon Mestis-kierrokselta löytyy muutamia kokeilun arvoisia maaliveikkauksia sekä yksi vierasvoitto.

JYP-Akatemia - Jokipojat: Päivän pääkohteena toimii Joensuun Jokipojat joka on äitynyt hurjaan vireeseen viime aikoina. Alla on neljän ottelun voittoputki ja vastassa on ollut neljä sarjan kovinta joukkuetta. Joensuulaisten jalkoihin edellisissä otteluissa on jäänyt KooKoo, Sport, Jukurit ja SaPKo. Kaksi voitoista on tullut vasta jatkoajan jälkeen, mutta ei takerruta siihen, sillä keskiviikkona vastus kevenee huomattavasti, kun vastaan luistelee JYPin farmitiimi JYP-Akatemia. JYP-Akatemia on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mutta mukana on ollut enemmän tai vähemmän JYPin liigapelureita. Tänään Akatemian riveissä ei luistele ainuttakaan JYPin runkopelaajaa ja joukkueen iskukyky ei ole viime aikojen kaltainen. Jokipoikien kaksi ensimmäistä kenttää on ollut viime aikoina hurjassa iskussa ja 19-vuotissyntymäpäiviään tänään viettävä Eetu Laurikainen joutuu Akatemian maalilla todelliseen tulitukseen. Arvioimme vieraiden hakevan pisteet Jyväskylästä noin kuusi kertaa kymmenestä ja Expektin tarjous kelpaa hienosti kupongille.

TUTO - Jukurit: TUTO on kotikentällään sarjan runsasmaalisimpia joukkueita. Vastustajan verkko on pölissyt noin 3,5:n keskiarvolla. Vierasjoukkue Jukurit on sarjan runsasmaalisin joukkue ja sarvipäiden otteluissa ei maaleilla säästellä. Lisäksi joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin runsasmaalisia. Betssonin tarjous yli 6,5 maalista kelpaa kupongille.

SaPKo - Sport: Jukureiden tapaan SaPKo on sarjan runsasmaalisimpia joukkueita. Pässipaidat ovat tehneet viime otteluissa runsaasti maaleja ja kun myös Sportin otteluissa verkot ovat heiluneet tiuhaan tahtiin on Betwayn tarjous yli 5,5 maalista tämän päivän paras pelikohde.

KooKoo - Peliitat: KooKoo on päästänyt kotikentällään vähiten maaleja tällä kaudella. Verkko on heilunut omassa päässä vain 1,8 kertaa per ottelu. Vastustajan päässäkään ei mitään suurta ilotulitusta olla tällä kaudella nähty, sillä KooKoo on tehnyt kotikentällään osumia vain 2,4 keskiarvolla. Peliitat on myös tunnettu vähämaalisesta pelityylistä ja NordicBetin tarjous 1,80 alle 5,5 maalista kelpaa kupongille.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 1.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt* JYP-Akatemia - Jokipojat 2 1,80 18:30
Betsson* TUTO - JukuritYli / Alle 6,5 maalia Yli 2,50 18:30
Betway* SaPKo - Sport Yli / Alle 5,5 maalia Yli 1,85 18:30
Nordicbet* KooKoo - Peliitat Yli / Alle 5,5 maalia Alle 1,80 18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.