Tanska puolustaa pisteen Portugalilta?

Tanska - Portugali: Avausottelussaan roiman yllätyksen järjestänyt Tanska lähtee jatkamaan pistejahtiaan Portugalia vastaan. Saksa oli ajoittain ahtaalla nopean ja taitavan Portugalilaismiehistön kanssa, mutta tehottomuus jätti lusitaanit lopulta nollakerholaisiksi. Tanska pyrkii puolustamaan tiiviisti ja iskemään vastaan, sillä joukkue olisi varmasti tyytyväinen myös tasatulokseen. Se veisi punavalkoiset jo erittäin lähelle jatkopaikkaa. Mielestämme ottelun lähtökohta on mielummin vähä- kuin runsasmaalinen. Markkinat ovat kuitenkin heittäneet vastakkaiseen suuntaan, joten saamme tarjoukset alle 2,5 maalista pelattavaksi kertoimella 1,85 oman rajakertoimemme ollessa 1,78.

Tähän otteluun Portugali on suosikki, mutta kertoimia on painettu niin syvälle suohon, että pelaajan kannattaa olla tarkkana Tanskaa suosivien tarjousten kanssa.

Hollanti - Saksa: Avausottelussaan 0-1-tappion Tanskalle kärsinyt Hollanti on käytännössä pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkoon alkulohkostaan EM-turnauksessa. Vastus ei kuitenkaan ole helpoimmasta päästä, sillä viheriölle astelee Oranjen arkkivihollinen ja suurin mestarisuosikki Saksa, joka kaatoi avausottelussaan Portugalin maalein 1-0. Hollannin urakkaa eivät helpota joukkueen sisäiset ristiriidat sekä päävalmentaja Bert van Marwijkin väitetty luottamuspula. Joukkueen yksi suurimmista ongelmista on se, että hyökkäyssuuntaan sillä on valtava ylitarjonta, eikä van Marwijk pysty antamaan peliaikaa kaikille, oman pelisapluunansa kärsiessä. Nyt hän on alustavien tietojen mukaan joutunut tekemään myönnytyksiä, mikä tarkoittaa Klas-Jaan Huntelaarin nostamista avaukseen Robin van Persien rinnalle. Hollannin on pelattava aktiivisesti, mutta heppoinen puolustus saattaa joutua suuriinkin vaikeuksiin vahvojen saksalaisten kanssa. Tilannetta vain vaikeuttaa isojen persoonien yhteenottojen seurauksena tehdyt väkinäiset muutokset pelaamiseen, joten kurinalaisen ja organisoidun Saksan kannalta kaikki näyttää hyvältä. Mikäli Hollanti hyökkää pikkuisenkaan yli, voi omissa läikkyä pahastikin. Kertoimet ovat maailmalla nousseet Saksan eduksi, joten Joachim Löwin suojatit kertoimella 2,50 on mielestämme hyvä ostos.

 

Pitkävetovihjeet keskiviikkona 13.6.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365*

Tanska - Portugali

Yli/alle 2,5 maalia

Alle 1,85 19:00  
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365* 

 Tanska+0,5 - Portugali

 1 2,05 19:00  
Betsson*

Hollanti - Saksa

2 2,50 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.