Elitseriniä ja Mestarien liigaa.

Keskiviikolle löytyy kolme pelattavaa kohdetta. Länsinaapurissa pelataan jo täyttä päätä Elitserienin pudotuspelejä ja kotijoukkueet nostetaan pelikohteiksi. Mestareiden liigassa odotamme Real Madridin murskaavan TsSKA Moskovan Santiago Bernabeulla.

Skellefteå - MODO: Skellfteå johtaa ottelusarjaa 2-0 (Paras 7:stä). MODO selvisi viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin. Joukkueen otteet ailahtelivat todella rajusti läpi kauden, mutta lopulta pudotuspelipaikka aukeni, kun samoista sijoituksista taistellut Växjö Lakers hyytyi runkosarjan loppupuolella. Skellefteå johti sarjaa pitkään, mutta lopulta Luleå puristi joukkueesta ohi ja Skellefteå lähti pudotuspeleihin runkosarjan toiselta sijalta. Perustasoltaan kotijoukkue on yli luokkaa verran vieraita vahvempi ja kotietu on merkittävässä osassa, sillä isännät olivat runkosarjassa sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue. MODO on ollut isännille sopiva vastus tällä kaudella, sillä kauden kahdeksan keskinäistä ottelua ovat kaikki päättyneet Skellefteån voittoon! Edellisen ottelun MODO:n kotikentällä Skellefteå vei puhtaasti 4-0. Kotijoukkue on arviomme mukaan n. 65% suosikki ja Expektin tarjous kelpaa Päivän Varmaksi.

Luleå - AIK: Luleå on sarjan paras kotijoukkue ja joukkueella on runkosarjan voiton myötä kotietu aina mahdollisiin finaaleihin saakka. Perustasoltaan kotijoukkue on yli luokan verran vieraita tasokkaampi ryhmä. Kotietu on tässä ottelusarjassa erittäin merkittävässä roolissa, sillä Luulajan ja Tukholman välinen etäisyys on liki tuhat kilometriä. Myös kotiyleisön raivoisa kannustus tuo merkittävää etua kotijoukkueelle. Arviomme kotivoitolle on liki 60% ja Betssonin kerroin nostetaan peleihin.

Real Madrid - TsSKA M: Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Moskovassa päättyi hiukan yllättäen 1-1-tasapeliin, mutta espanjalaiset hallitsivat ottelua lähes mielin määrin eikä tämän ottelun suosikista ei ole epäselvyyttä. Real on ollut tällä kaudella kotiotteluissaan häikäisevän ylivoimainen. Edellisessä kotiottelussaan joukkue pöllytti Espanyolia peräti lukemin 5-0. Joukkueen kotiotteluissa on La Ligassa todistettu tällä kaudella yli viiden maalin keskiarvioa ja tänäkin iltana verkot tulevat heilumaan Santiago Bernabeulla.

 

Pitkävetovihjeet keskiviikko 14.3.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt Skellefteå - MODO 1 1,65 20:00
Betway Real Madrid - TsSKA MAlle / Yli 2,5 maalia Yli 1,30 21:45
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Luleå - AIK 1 1,80 20:00
Betsson Real Madrid (-2,5) - TsSKA M 1 1,84 21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.