Vaasan Sport matkaa finaaliin.

Tiistailta saatiin kaikki kolme pelikohdetta kiinni ja päästiin kunnon lunastuksen makuun. Keskiviikolle löytyy myös muutama pelaamisen arvoinen kohde ja orastavaan voittoputkeen koitetaan päästä Vaasan Sportin ja West Hamin turvin.

Sport - KooKoo: Vaasan Sportin ja KooKoon välinen välieräsarja on edennyt neljänteen otteluun. Sportilla on käsissään toinen ottelupallo täpötäydessä Kuparisaaressa, jossa kotietu on erittäin merkittävässä roolissa. Sport oli jo runkosarjassa sarjan paras kotijoukkue ja täpötäysi kotikenttä on ollut joukkuen valtti joka ikinen kevät, kun Sport on pudotuspelejä pelannut. Sport on ollut tämän kauden pudotuspeleissä lyömätön kotikentällään, sillä pudotuspelien kaikki kolme kotiottelua ovat päättyneet isäntien voittoon maalierolla 23:3 ! Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kuparisaaressa päättyi isäntien selvään 7-2 voittoon. Sport hallitsi jäähyrikasta ottelua lähes 60 minuuttia ja samanlainen pyöritys saattaa olla tänään luvassa. Mikäli isännät pääsevät ajoissa johtoasemaan on KooKoo erittäin vaikean paikan edessä.

West Ham - Watford: West Hamin tavoite oli ennen kauden alkua suora nousu takaisin Valioliigaan. Tällä hetkellä joukkue on sarjan toisena, kaksi pistettä Mestaruussarjaa johtavaa Southamptonia perässä. Reading on sarjan kolmantena, pisteen perässä West Hamia, kun sarjaa on pelaamatta kymmenen täyttä kierrosta + satunnaiset rästiottelut. Kaksi joukkuetta nousee suoraan, joten yksi näistä huippujoukkueista joutuu yrittämään nousua karsintojen kautta. West Hamin kapteeni Kevin Nolan on kärsinyt Millwall-ottelussa saamansa pelikiellon ja kahdeksan osumaa tälläkaudella tehnyt brittijyrä täräytti paluuottelussaan heti voittomaalin ensimmäisen puoliajan loppuminuuteilla. Joukkue saa tähän otteluun takaisin myös keskikenttämies Matt Taylorin, joka on kärsinyt kolmen ottelun pelikieltonsa. Watford porskuttaa kotiotteluissa kerättyjen pisteiden voimin turvallisesti sarjan keskikastissa. West Ham on koti- ja materiaaliedun turvin ottelussa selvä suosikki ja 1. puoliajan voitosta tarjottu kerroin kelpaa hienosti kupongille.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 7.3.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365* Sport - KooKoo 1 1,71 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson*

Sport - KooKoo (+1,5)

1 2,20 18:30
Nordicbet* West Ham - Watford 1. puoliaika 1 2,10 21:40

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.