Jokipo + Ghana!

Hiljaisen alkuviikon jälkeen keskiviikkoiltapäivältä löytyi kaksi pelattavaa kohdetta. Jokipojat isännöivät JYP-Akatemiaa Mestiksen keskiviikkokierroksella ja Afrikan mestaruusturnauksen välierässä kohtaavat Sambia ja Ghana.

Jokipojat - JYP-Akatemia: JYP-Akatemian tilanne ei ole tällä hetkellä kadehdittava. Pirteän syksyn pelannut JYPin farmiryhmä ei ole viime aikoina päässyt nauttimaan emoseuransa vahvistuksista ja ottelut ovat olleet nuorelle ryhmälle vaikeita. Alla on kolmen ottelun tappioputki ja tämänkään illan kokoonpano ei herätä suuria riemunkiljahduksia. Jokipojat sen sijaan porskuttaa nousukunnossa kohti kevättä ja alla on kuuden ottelun voittoputki. Viime lauantaina Jokipojat jyräsi sarjan häntäpäähän kuuluvan K-Vantaan 5-1-lukemin, kun taas JYP-Akatemia otti puolestaan takkiin SaPKolta maalein 0-4. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime viikolla Jyväskylässä ja vieraat pelasivat ottelun täysin puolivaloilla, mutta pisteet lähtivät silti Joensuuhun lukemin 3-1. Mikäli kotijoukkue pelaa edes lähellä omaa tasoaan, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä.

Sambia - Ghana: Sambia on ollut Afrikan kisojen yllätyskortti. Joukkue on esiintynyt varsin pirteästi ja ennakkoluulottomasti. Alkulohkossa joukkue kaatoi Senegalin ja PT Guinean, sekä pelasi tasan Libyan kanssa. Puolivälieräottelussa joukkue kaatoi Sudanin 3-0. Joukkueen materiaali on erittäin keskinkertainen ja joukkueen voidaan sanoa ylisuorittaneen koko turnauksen. Välierävastustaja Ghana sen sijaan on alisuorittanut läpi kisojen. Toissa vuoden MM-kisoissa puolivälieriin selviytynyt Ghana kaatoi puolivälieräottelussa Tunisian vasta jatkoajalla, mutta käytännössä Tunisialla ei ollut ottelussa yhtään vaarallista maalipaikkaa. Perustasoltaan Ghana on joukkueista selvästi laadukkaampi ja arvioimme joukkueen voittavan ottelun noin kerran kahdesta. Unibetin tarjous kelpaa kupongille.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 8.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson* Jokipojat (-1,5) - JYP-Akatemia 1 1,65 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Unibet* Sambia - Ghana 2 2,10 18:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.