Lauantain sillisalaatti.

Lauantaille löytyy runsaasti pelivalintoja, sillä päivä on erittäin vilkas urheilun saralla.

Schalke 04 - VfB Stuttgart: Schalke porhalta Bundesliigan kuntopuntarin kakkospaikalla ja kuudesta edellisestä ottelusta kasassa henot 13 pistettä. Etenkin kotikentällään Schalke on ollut tehokas, sillä neljä edellistä kotiottelua on päättynyt sinipaitojen voittoon. Vierailija Stuttgartin kausi on ollut ailahteleva. Tällä hetkellä joukkue on kuntopuntarin jumbopaikalla ja kuudesta edellisestä ottelusta on kasassa surkeat neljä pistettä. Kotikentällä joukkue on pystynyt napsimaan ajoittain voittoja, mutta vieraskentällä ei ole kulkenut. Kolme edellistä vierasottelua on päättynyt tappioon maalierolla 1:6. Schalke on perustasoltaan luokan verran vieraita laadukkaampi ryhmä. Kotiedun ja paremman vireen ansiosta isännät ovat ottelussa selkeitä suosikkeja ja Nordicbetin tarjous kotivoitosta nostetaan mukaan peleihin.

Sunderland - Swansea:Black Cats on  herännyt uudestaan henkiin sen jälkeen kun joukkueen ruoriin tarttui Martin O’Neill. Voittoja on kertynyt sieltä täältä kotona ja vieraissa, mutta suorituksen arvoa nostaa viime aikaiset runsaat poissaolot ja tasokkaat vastukset. Lauantaina tilanne hieman hellittää kun Wes Brown ja Titus Bramble tehnevät paluun Sunderland-miehistöön. Tasoltaan Sunderland on hyvää keskikastia. Vierailija Swansea on esittänyt tulokaskaudellaan pirteitä otteita, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut. Kymmenestä vierasottelusta on kasassa yksi voitto, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Maaliero näyttää tylyä 8:19 lukemaa. Perustasoltaan näemme isännät noin luokkaa vieraita laadukkaampana ryhmänä ja kotivoitosta tarjottu Unibetin kerroin 1,95 kelpuutetaan kupongille.

JYP - HIFK: Kotijoukkue JYP on ollut HIFK:lle tällä kaudella todellinen mörkö. JYP on vienyt kaikki neljä keskinäistä yhteismaalierolla 18:6. JYP tunnetaan lisäksi erittäin kovana kotijoukkueena ja tälläkin kaudella Hippos on ollut paha paikka vierailijoille. Kymmenestä edellisestä kotipelistä JYP on hävinnyt vain kaksi kertaa. HIFK ei jostain syystä saa materiaalistaan irti täyttä tehoa juuri JYPiä vastaan. JYPin erittäin kurinalainen puolustuspeli on tukahduttanut HIFK:n tähtisikermän kerta toisensa jälkeen ja arvioimme JYPille tässä ottelussa n. 55% voittomahdollisuuden. Otetaan Betssonin tarjous kotivoitosta mukaan peleihin.

Pitkävetovihjeet lauantai 21.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Nordicbet Schalke 04 - VfB Stuttgart 1 1,78 16:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Unibet Sunderland - Swansea 1 1,95 17:00
Betsson JYP - HIFK 1 1,90 17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.