Southampton + sitkeä Slovakia.

Maanantain tapaan pelikohteet ovat vähissä, vaikka brittisarjat pyörivätkin poikkeuksellisesti tänä maanantaina. Suomalainen urheilukansa kääntää illalla katseensa Kanadaan, jossa alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue taistelee pääsystä neljän parhaan joukkoon.

Brighton - Southampton: Brighton on uinut viime viikkoina syvissä vesissä. Alla on neljän ottelun tappioputki ja joukkueen maalihana on jäätynyt tukkoon, sillä vastustajan maaliverkko ei ole heilunut yhtä moneen otteluun. Syykin on selvä: Joukkueelta puuttuu tänäänkin 11 miestä rosterista, joista vähintään viisi kuuluu normaalisti joukkueen avauskokoonpanoon. Southampton porskuttaa sarjan kärjessä ja perustasoltaan se on yli luokkaa isäntiä parempi. Southamptonilla on alla kotitappio Bristol Cityä vastaan, joten voitonnälkää joukkueelta pitäisi löytyä. Veikkauksen tarjoama 2,10 kelpaa hienosti peleihin.

Suomi - Slovakia: Suomen taival nuorten MM-kisoissa on ollut nousujohteinen. Kanadalta saatu shokkihoito avauspelissä herätti Leijonat ja sen jälkeen joukkue on edennyt voitosta voittoon. Slovakia ei kuulunut A-lohkon kuumimpiin jatkoonmenijäehdokkaisiin, mutta kuolemanottelussa Sveitsiä vastaan joukkue osoitti vahvuutensa ja nousi 6-4 voittoon lopussa. Suomi lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina, mutta kaksinumeroisia lukuja ottelusta on turha odottaa. Jotain Slovakian puolustusmotivaatiosta kertoo alkulohkon ottelu Venäjää vastaan, jossa Venäjä kaatoi slovakit 3-1. Suomen maalivahtipeli on toiminut turnauksessa mainiosti ja mikäli Sami Aittokallio jatkaa maalilla, jäänee Slovakia ottelussa jopa ilman maalia. Suomen ykkösnyrkki tekee voittoon tarvittavat osumat, mutta mitään murskajaisia tuskin on luvassa.

Pitkävetovihjeet maanantai 2.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Suomi U20 - Slovakia U20Yli / Alle 6,5 maalia Alle 1,65 00:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
19 Brighton - Southampton 2 2,10 16:55
Nordicbet / Unibet Suomi U20 - Slovakia U20Yli / Alle 5,5 maalia Alle 2,30 00:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.