Reimsin kotitaika pitää.

Maanantai on totuttuun tapaan hiljainen päivä vedonlyöntimarkkinoilla. Yksi pelin arvoinen kohde löydettiin kuitenkin Ranskan Ligue 2:sta.

Reims - Sedan: Reims on ollut koko kauden hienossa vireessä ja joukkue on sarjataulukon toisena. Sarjan kärjessä on viiden pisteen erolla, mutta kaksi ottelua enemmän pelannut Bastia. Reims on sarjan parhaita kotijoukkueita, sillä kymmenen kotiottelun saldo on huikea - yhdeksän voittoa ja yksi tasapeli yhteismaalierolla 20:7. Edellisessä ottelussa tuli 1-0 vierastappio juuri sarjakärki Bastialta, mutta kotijoukkueella on vielä täydet mahdollisuudet koko kakkosliigan voittoon, kun sarjaa on pelaamatta 12 kierrosta. Vierasjoukkue Sedanin tilanne ei ole yhtä hyvä. Joukkue keikkuu sarjan keskikastissa ja teoreettiset mahdollisuudet nousupaikkaan ovat vielä elossa, mutta se vaatii voittoja. Viime aikainen vire ei ole ollut paras mahdollinen ja kuudesta edellisestä ottelusta on kasassa kaksi voittoa, kolme tappiota ja yksi tasapeli. Saamme kotijoukkueen liki kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi ja Betssonin tarjous isäntien menestyksestä kelpuutetaan lapulle.

Ottelua voit jännittää VeikkausTV:n kautta.

PÄIVTYS KLO 11:15.

Haka - IFK Mariehamn: Liigacupin ottelusta löytyikin kiehtova pelivalinta, kun Hakan kokoonpanotiedot tulivat julki. Jo aiemmin seura oli uutisoinut Shane Mc Faulin, Juuso Salosen, Antti Ojanperän ja Obi Metzgerin poissaoloista. Viikonlopun aikana joukkueen kokoonpanosta ovat pudonneet myös Jussi Heikkinen, Sami Sanevuori, Pauli Kuusijärvi ja Jarno Mattila. Kaikki yllämainitut pelaajat ovat joukkueen profiilipelaajia, joten Betsafen tarjous MIFK:n menestyksestä pikapuoliin kupongille. Kerroin tulee romahtamaan päivän mittaan.

Pitkävetovihjeet maanantai 27.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsafe Haka - IFK Mariehamn 2 3,10 16:00
Betsson Reims - Sedan 1 2,21 21:25

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.