Torpedon kotitaika ei petä.

Maanantain nopeimmille seuraajille on tarjolla todellinen herkkupala Venäjän KHL-liigasta, kun Torpedo Nizhny Novgorod isännöi Severstal Cherepovetsia.

Torpedo NN - Severstal: Viime kaudella pisteen päähän pudotuspelipaikasta jääneen Torpedon kausi on ollut hienoa seurattavaa. Joukkue on KHL:n läntisen konferenssin viides ja pudotuspelipaikka on hyvin hanskassa. Joukkue on tällä hetkellä kuntopuntarin neljäs ja alla on kaksi hienoa kotivoittoa. Kotivoitot ovat joukkueen faneille tuttua kauraa, sillä Torpedon kotivoittoputki on venynyt jo 12 ottelun mittaiseksi! Vierailija Severstal aloitti juuri vieraskiertueen ja kiertue alkoi 3-0 tappiolla Atlant Moskovan vieraana. Joukkue on lisäksi sarjan heikoimpia vierasjoukkueita, joten ottelusta voidaan odottaa kotijoukkueen näytöstä. Kovasta kotiedusta nauttiva Torpedo on hyvä pelikohde maanantai-iltapäivälle.

New Jersey - Atlanta: Atlanta Hawks on aloittanut kautensa mallikkaasti ja se on osoittanut pystyvänsä haastamaan jopa NBA:n terävintä kärkeä. Saldona joukkueella on kuusi voittoa ja kolme tappiota, joista kaksi on tullut kuumimpia mestarisuosikkeja Miamia ja Chicagoa vastaan niukasti. Hawks lähtee otteluun maukas voitto allaan, sillä viimeksi se kaatoi juuri Chicagon - vieläpä 15 pisteellä. New Jerseyn saldo on kaksi voittoa ja seitsemän tappiota, eikä materiaali kestä vertailua tämän iltaiseen vieraaseen. Nets ja Hawks kohtasivat viimeksi kaksi viikkoa sitten, jolloin Atlanta oli parempi tylyin lukemin 106-70. Odotamme huippuvireisen Hawksin tarraavan jälleen voittokantaan selvällä pesäerolla. Paras tarjous on vierasvoitto tasoituksella Betssonilta.

Pitkävetovihjeet maanantai 9.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson* New Jersey+5,5 - Atlanta 2 1,95 02:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt* Torpedo NN - Severstal 1 1,95 15:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.