Siipirikkoinen JYP heikoilla Lahdessa.

Maanantailta saatiin toinen kohde kiinni, kun Torpedo pyöritti Severstalia kotikaukalossaan lukemin 7-1. Toinen pelikohde NBA:sta jäi harmittavasti pisteen päähän, kun New Jersey Nets - Atlanta Hawks päättyi 101-106. Pelikohteenahan oli Hawks -5,5. Tiistaina on tarjolla ainakin yksi herkkupala, kun loukkaantumisista kärsivä JYP matkustaa Lahteen Pelicansin vieraaksi.

Pelicans - JYP: JYP oli torstaina KalPan vieraana täysin köysissä kolme erää ja kuopiolaiset ottivat täysin ansaitut kolme pistettä. Lauantaina JYP palasi voittojen tielle kotikaukalossaan, kun heikko Tappara kaatui 2-1. Tänään JYP on kuitenkin täysin eri testissä, kun joukkue matkustaa Lahteen Pelicansin vieraaksi. JYP kärsii lisäksi pahoista poissaoloista, kun poissa on kaksi tärkeintä puolustajaa: Sami Vatanen ja Pavel Skrbek. Hyökkääjistä poissa ovat Antti-P. Jaatinen ja Petr Hubacek sekä pelikiellossa oleva Filip Riska. Pelicans on tällä hetkellä kuntopuntarin neljäntenä ja suorituksen arvoa nostaa se, että kuudesta edellisestä ottelusta joukkue on pelannut viisi vieraskaukalossa! Viime kierroksella tuli tappio heikon Ilveksen vieraana, ja UV:n saamien sisäpiiritietojen mukaan Kai Suikkanen ei ollut pitänyt näkemästään ja joukkueen pukukopissa desibelit olivat nousseet jo ihmisen kuulolle vaarallisiin lukemiin. Joukkue tulee siis varmasti latautuneena tähän otteluun ja vierailijan voi odottaa joutuvat kovaan pyöritykseen. Kotijoukkueelta poissa ovat Marko Pöyhönen ja Max Wärn. Kotijoukkue on papereissamme yli kerran kahdesti voittava suosikki ja Betssonin tarjoama kerroin kotivoitosta kelpaa peleihin. Muita 2,00 kertoimen suorasta kotivoitosta tarjoavia bookkereita tähän kohteeseen ovat: Betsafe, Betway, Expekt ja Unibet.

TPS - HIFK: Turun Palloseura on seilannut viime aikoina löysillä purjeilla.  Edellisistä neljästä ottelusta joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä SaiPalta voittomaalikilpailun jälkeen. HIFK on pärjännyt olosuhteisiin nähden loistavasti, kun se on kerännyt viimeisiin viiteen otteluun 11 pistettä ilman Granlundeja ja Ville Peltosta. Viimeksi petolauma otti maistuvan kotivoiton voittomaalikilpailun jälkeen sarjakärki KalPasta. Expektin tarjous 2,20 nousee pelattavaksi. Lue lisää SM-liigan kierrosennakosta >>

Tappara - Jokerit: Helsingin Jokerit on saanut pitkästä aikaa jalkeille parhaan mahdollisen miehistön, kun Eero Kilpeläinen on palannut maalinsuulle, Riku Hahl on toipunut loukkaantumisesta, Ben Eaves ei ole saanut uusia kolhuja ja Teemu Pulkkinen on palannut nuorten MM-kisoista. Materiaaliltaan Jokerit on ehdottomasti sarjan Top-3  joukkueita, ja useaa luokkaa Tapparaa vahvempi. Laskemme vierasvoiton todennäköisyyden suuremmaksi kuin Expekt.

Pitkävetovihjeet tiistai 10.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson Pelicans - JYP 1 2,00 18:30
Expekt Tappara - Jokerit 2 1,90 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betway Pelicans (- 1,5) - JYP 1 2,90 18:30
Expekt TPS - HIFK 2 2,20 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.