Tiistaille tuhti kattaus pelikohteita!

Kempele - Ylivieska: Kempele taistelee tällä kaudella tosissaan noususta ensi kauden Superpesikseen ja alkukausi on sujunut odotetun hyvin. Vaikea sarjaohjelma näkyy pistepussissa, mutta tasaisessa kärkiryhmässä se on vain pisteen kärkeä perässä. Ja sitten siihen kärkeen. Ylivieska on vastoin kaikkia odotuksia tällä hetkellä taulukon piikkipaikalla. Kaikki kunnia Kuulalle, mutta sarjaohjelma on ollut alkukaudesta erittäin suosiollinen. Lisäksi farmisopimuksen myötä laatua ryhmään tuoneista Vimpelin junioripelaajista tärkein, lukkari Janne Heimonen siirtyi lainasopimuksella Jyväskylän Kiriin. Perustasoltaan Kempele on sarjan eliittiä, kun taas Ylivieska valahtanee kauden edetessä pelaamaan alemman keskikastin sijoituksista. 1,75 Kempeleelle ansaitsee pelin.

Puola - Venäjä: Jalkapallon EM-kisojen toinen isäntämaa Puola avasi turnauksensa dramaattisella 1-1-tasapelillä Kreikkaa vastaan. Venäjä puolestaan myllytti Tshekkiä tehokkaan viimeistelynsä ansiosta peräti maalein 4-1, mihin Veikkaus on reagoinut mielestämme aivan liikaa. Vastaiskumaaleja lukuunottamatta peliesitys ei ollut mitenkään dominoiva, joten arvioimme kotiedusta nauttivan Puolan reilusti todennäköisemmäksi voittajaksi, kuin Veikkauksen kertoimenlaskijat. Kotikerroin 3,35 sisältää ilmaa, joten nostetaan se kokeiltavaksi. Myös avauspuoliajan over 0,5 kelpaa kupongille, sillä Puola tuskin tyytyy peruuttelemaan ja Venäjän terävät vastaiskut olivat erittäin vaarallisia Tshekki-ottelussa.

Kreikka - Tshekki: Kreikka puristi avauspelissään 1-1-tasapelin väkivahvan Puolan kanssa. Kreikka sai punaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla, mutta joukkueen onnistui nousta tasoihin vielä toisella puoliajalla. Joukkueella oli hyvät mahdollisuudet ottaa tapahtumarikkaasta ottelusta täysi pistepotti, mutta Giorgos Karagounis epäonnistui rangaistuspotkussa 70. peliminuutilla. Tänään vastus helpottuu huomattavasti, kun ensimmäisessä ottelussa Venäjän mankeliin joutunut Tshekki lähtee haastamaan fetamiehiä. Perustasoltaan joukkueiden välillä ei ole suurempaa eroa ja ottelun ennakkoasetelma on erittäin tasainen. Markkina on arvioinut Tshekin suosiksi ottelussa ja Kreikan menestyksestä tarjotut kertoimet ovat hyviä pelikohteita!

 

Pitkävetovihjeet tiistai 12.6.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Veikkaus

Kempele - Ylivieska

1 1,75 18:00  
Betsson*

Kreikka - Tshekki: Asian handicap (0.25 : 0)

1 1,90 19:00
Betway

Puola - Venäjä1. Puoliaika Alle / Yli 0.5 maalia

Yli 1,55 21:45
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betway

Kreikka - Tshekki

1 3,35 19:00
Veikkaus

Puola - Venäjä

1 3,35 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.