En gång IFK, igen IFK

Helsingin IFK:n kaksi edellistä ottelua ovat löytäneet tiensä Pitkävetovihjeisiimme, eikä tänään nähdä poikkeusta. Ensimmäinen joulutauon jälkeinen ottelu Pelicansia vastaan päättyi petopaitojen 3-0-voittoon, vaikka ounastelimme Granlundien ja Peltosen poissaolojen näkyvän merkittävästi IFK:n pelissä. No, Lukkoa vastaan käänsimme luottamuksemme helsinkiläisiin emmekä suotta: punanutut olivat parempia lukemin 6-2.

HPK - HIFK: Tänään on pakko jatkaa HIFK:n vihjaamista kerroinasettelun vuoksi! Pirteästi pelannut hallitseva Suomen mestari saa komean vieraskertoimen 2,35 mm. Betssonilta, vaikka on materiaaliltaan luokkaa vahvempi - jopa ilman ykkösketjuaan. Vierailija pääsee otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin Lukkoa vastaan. Sivussa on ainoastaan riitapukari Ilari Melart, joka kärsii kahden ottelun pelikieltoaan. Hänen jättämäänsä aukkoa saattaa paikata loukkaantumisesta toipuva Markus Kankaanperä. HPK voitti tauon jälkeen hieman yllättäen sekasortoisessa tilassa pelanneen Porin Ässät, mutta tuohon peliin ei kannata juuri peilata. Viimeksi ritarikerho kävi häviämässä Pelicansille "vain" lukemin 2-1, pääasiassa maalivahti Mika Järvisen loistopelin ansiosta. HIFK:n rosterista on pistänyt esiin alkukauden alisuorittaneiden pelaajien esiinmarssi. Nyt kun joukkueen kiistattomat ykköstähdet ovat sivussa, on parrasvaloihin astunut vihdoinkin herra nimeltä Kim Hirschovits kumppaneineen. Suoran voiton lisäksi HIFK-1 Veikkaukselta kertoimella 3,40 on kokeilemisen arvoinen.

SM- liigan koko kierroksen ennakko >>

Tottenham - West Brom: Tottenham on ottelun itseoikeutettu voittajasuosikki, mutta pelikelpoista materiaalia löydämme ottelun maaleista. Spurs on jäänyt viimeksi Valioliigassa maaleitta White Hart Lanella 19.3.2011 West Hamia vastaan, emmekä usko putken katkeavan. Suurin jännitys kohdistuu West Bromiin, joka on iskenyt edellisissä kolmessa vierasottelussaan kuusi maalia. Tosin Baggies on jäänyt kahdessa edellisessä kotiottelussaan nollille Manchester Cityä ja Evertonia vastaan. Roy Hodgsonin luotsaama West Brom on viihtynyt Tottenhamin vieraana, sillä se on jäänyt vain kerran maaleitta viiden edellisen White Hart Lanen vierailun aikana. Spursilta puuttuvat todennäköisesti puolustava keskikenttäpelaaja Scott Parker sekä toppari Ledley King, mikä avaa mahdollisuuksia West Bromille. Otetaan kokeiluun rajatapaus 1,95 William Hilliltä siitä, että molemmat onnistuvat tänään maalinteossa.

Pitkävetovihjeet tiistai 3.1.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
William Hill* Tottenham - West Brom: Both teams to score? Yes 1,95 21:40
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Betsson HPK - HIFK 2 2,35 18:30
79 HPK+1 - HIFK 2 3,40 18:25

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.