Tiistain sillisalaatti.

Hiljaisen maanantain jälkeen tiistai on vedonlyöjille hieno päivä. Kohteita on runsaasti tarjolla ja pelikohteita löytyy sekä jalkapallon Mestareiden liigasta kuin myös kotimaisesta SM-liigasta.

Pelicans - Ässät: Pelicansin viimeaikaiset ottelut ovat olleet melkosta ilotulitusta viime aikoina. Etenkin kotikaukalossa verkot ovat heiluneet molemmissa päissä lähes salibandyottelun tahtiin. Myös Ässät kuuluu sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin ja Lahden Isku-Areenalla on odotettavissa osumia tänäänkin. Betwayn tarjous yli 5,5 maalista on hieno pelikohde ja se kelpuutetaan Päivän Varmaksi asti.

HPK - KalPa: HPK pelaa tällä kaudella enää lähinnä kunniasta. Edellisten ottelujen tappiot veivät oranssipaitojen mahdollisuudet pudotuspeleihin ja karsintoihinkaan joukkue ei ole joutumassa. Kuudesta edellisestä ottelusta on kasassa yksi tasapelipiste TPS:n vieraana ja hämeenlinnalaisten motivaatiota ei voi kuin kyseenalaistaa. KalPa sen sijaan taistelee vielä runkosarjan herruudesta ja kotiedusta finaaleihin saakka. Kuopiolaisten otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, mutta edellisessä ottelusta joukkue kaatoi kotikentällään HIFK:n ja tärkeä voitto nosti varmasti joukkueen itseluottamusta. KalPa on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ja savolaiset lähtevät otteluun suursuosikkina vieraskaukalossakin.

Pitkävetovihjeet tiistai 6.3.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betway* Pelicans - Ässät Alle / Yli 5,5 maalia Yli 1,90 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson* HPK - KalPa 2 1,85 18:30
NordicBet* Arsenal - MilanAlle / Yli 2,5 maalia Yli 1,70 21:40

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.