Tänään ladotaan maaleja!

SM-liigan runkosarja päättyy torstaina ja tarjolla on mielenkiintoisia pelivalintoja otteluiden maalimääristä.

HIFK - HPK: Helsingissä HIFK saa vieraakseen panoksettomia otteluita tahkoavan HPK:n, jonka kausi päättyy tänä vuonna sijaan 13. Helsinkiläisillä sen sijaan on vielä paljon pelissä, sillä joukkue on tasapisteissä Pelicansin kanssa sijoilla 2. ja 3. Pelicansin maaliero on kuitenkin HIFK:ta parempi, joten helsinkiläiset tarvitsevat nousuun apua Lahdesta. HPK:n joukkue lienee liikenteessä "Toinen jalka jo kesälomalla" -asenteella, joten HIFK latonee kaappeja tasaiseen tahtiin Nordiksella. Odotettavissa on erittäin maalirikas ottelu ja Betwayn tarjous kelpaa hienosti lapulle.

Pelicans - Tappara: Tamperelaisten kausi päättyy runkosarjan jälkeen, vaikka joukkue taistelikin vielä viime kierroksiin asti viimeisestä säälipudotuspelipaikasta. Motivaatiota ei voida kuin arvailla. Pelicansilla puolestaan riittää ottelussa panosta, sillä suoralla voitolla joukkue varmistaisi runkosarjan kakkossijansa. HIFK:n tavoin Pelicans tulee myllyttämään manselaisia oikein huolella ja Betssonin tarjous kupongille ja välittömästi.

Ilves - KalPa: Päivän paras rahanpesukohde löytyy Betsafen listoilta, kun Ilves isännöi Hakametsässä runkosarjan voiton jo varmistanutta KalPaa. Kamppailu on vaikeasti arvioitava, sillä kummallakaan ei ole minkäänlaisia suorituspaineita suuntaan tai toiseen, mutta luvassa on todellista Havaiji-kiekkoa ja verkot tulevat pölisemään molemmissa päissä. 2,20 yli 5,5 maalista on todellinen herkkupala.

 

Pitkävetovihjeet torstai 15.3.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betway HIFK - HPK Yli / Alle 5,5 maalia Yli 1,80 18:30
Betsson Pelicans - Tappara Yli / Alle 5,5 maalia Yli 1,80 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsafe Ilves - KalPa Yli / Alle 5,5 maalia Yli 2,20 18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.