Vitjazin kustannuksella!

Vitjaz - TsSKA M: Vitjazin eväät on syöty tämän kauden osalta. Mikäli pelissä nähdään muutama 1 vs 1 tilanne ilman mailoja ja hanskoja, uskon kotijoukkueen hoitavan nämä tilanteet rutiinilla, mutta pelillisesti isännillä ei pitäisi olla ottelussa mitään sanottavaa. Vierasjoukkue on napannut kahdesta viimeotteluista voitot luvuin 4-1 ja 1-2, joten hyvävireinen vierailija kelpaa Päivän varmaksi.

OHK Dinamo M - Amur: Kotijoukkeen viisi edellistä ottelua on tuonut mukavasti pisteitä: kolme täyttä pistepottia sekä yhden tasapelipisteen. Vastaavasti vierasjoukkueen viisi aikaisempaa peliä ei näytä kovinkaan ruusuiselta. Amur on pystynyt ottamaan ainoastaan yhden voiton ja sekin tuli heittopussijoukkueen maineessa olevasta Vitjazista. Kyyti on vierasjoukkeella tänään kylmää, viimekertainen kohtaaminen päättyi luvuin 2-6 Dinamon voittoon ja näin ollen lähdemme hakemaan rahalle vastinetta kotijoukkueen mesnestyksestä.

SaiPa - Jokerit: Jokerit on ollut menneillä kausilla erittäin ikävä vastustaja kotijoukkue SaiPalle. Lappeenrantalaismiehistö on kuitenkin hienoisessa nosteessa, mutta se ei tule riittämään tänään materiaaliltaan selvästi vahvempaa vierasjoukkuetta vastaan. Viimeksi Saipa on ryöstänyt helsinkiläisiltä pisteet 6.3.2010. Jokerit saavat tämän illan kamppailuun sairastuvalta parantuneen kakkosketjun sentterin Riku Hahlin, joka vahvistaa vieraita entisestään.

Pitkävetovihjeet torstai 2.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
SportingBet Vitjaz - TsSKA M 2 1,62 17:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson OHK Dinamo M (-1,5) - Amur 1 2,20 17:00
Expekt OHK Dinamo M - AmurYli / Alle 4,5 maalia Yli 1,75 17:00
Betsson SaiPa - Jokerit 2 2,10 18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.