Maanantaina Päivän otteluksi nousee Andy Murrayn ja Viktor Troickin välinen kamppailu.

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa on edetty neljännelle ottelukierrokselle. Naisissa koko maailmanlistan kolmen kärki, Caroline Wozniacki, Kim Clijsters ja Vera Zvonareva on joutunut laulukuoroon. Miehissä vastaavia yllätyksiä ei vielä ole nähty, sillä kaikki turnauksen viisi kärkisijoitettua ovat edelleen pelissä mukana.

Miesten kaksinpelissä neljänneksi sijoitettu britti Andy Murray kohtaa Serbian Viktor Troickin. Murray lähtee otteluun oikeutetusti suurena ennakkosuosikkina, mutta hyvin massalla menestyvä Troicki ei tule jäämään jyrän alle.

Britti on loistava yleispelaaja, jolta ei suuria heikkouksia löydy. Parhaimmillaan hän on kovilla pelialustoilla, mutta työtä on viime vuosina tehty myös massapelin parantamiseksi.

Murray on pelityyliltään puolustushenkinen vastalyöntipelaaja.  Hänen vahvuuksiaan ovat mm. laadukkaat peruslyönnit sekä erittäin alhainen virhemäärä, joten hän yrittänee tänäänkin pitää pallorallit pitkinä ja kytätä Troickin virheitä.

Troickin pelissä on paljon samankaltaisuuksia kuin britin pelikirjassakin. Myös serbi tykkää pelata paljon takakentältä käsin ja antaa usein ohjakset vastustajalle pisteiden rakentelussa.

Ottelu tulee ratkeamaan virheiden määrään, joiden todennäköisyys kasvaa etenkin Troickilla pelin venyessä pidemmäksi. Murray raivannee tiensä jatkoon suurella todennäköisyydellä, mutta varsinaista ylikävelyä emme odota virheitä välttelevien pelaajien koitoksessa.

Päivän ottelu - maanantai 30.5

Andy Murray - Viktor Troicki

4. Ranking 15.

3 Keskinäiset kohtaamiset 0

Puolivälierät Menestys Ranskassa 3. kierros

1,40 Expekt Voittokertoimet 3,50 Nordicbet

1,87 Betsson Yli/Alle 35,5 peliä 1,87 Betsson

 

Pelivihje: Uskomme serbin pystyvän passiivisella tyylillään pitämään pelin tasaisena. Murray-Troicki(+5,5 peliä) 2 1,87 BetRedKings