Pelit kovenevat ja tänään nähdään kaksi huippukoitosta, kun neljä kärkisijoitettua kohtaavat välierissä.

Ykkössijoitettu Rafael Nadal kohtaa Andy Murrayn ja kakkossijoitettu Novak Djokovic Roger Federerin.

Nadalin massapelaaminen on monta askelta Murrayn vastaavaa edellä, joten odotamme espanjalaisvirtuoosin marssivan finaaliin tavoittelemaan uransa kuudetta Roland Garrosin voittoa.

Tasaisempi koitos nähdään sveitsiläisen Federerin ja serbi Djokovicin välillä. Pääsemme nauttimaan todellisesta titaanien taistosta ja kovatasoisesta Päivän ottelusta klo 17.00 alkaen Eurosportin ja Canal+:an välityksellä.

Federerin turnaus on edennyt ilman suurempia ongelmia. Hän ei ole hävinnyt tämän vuoden turnauksessa erääkään ja peruspelaaminen on hyvällä mallilla. Tänään vastus on eri luokkaa, eikä perussuorittaminen yksinkertaisesti riitä.

Novak Djokovic oli turnaukseen lähdettäessä ennakkosuosikki numero yksi toimituksemme lisäksi monelle muulle. Loistava massakausi on saanut jatkoa, kun vastustaja yksi toisensa jälkeen on saanut tunnustaa serbin vahvemmakseen myös Ranskan avoimissa.

Djokovic on ollut tällä kaudella voittamaton. Hänen voittoputkensa on nyt 42 ottelun mittainen ja matkaa Guillermo Villasin ennätykseen (46 voittoa) on vain neljä ottelua. Federerin hän on kaatanut tällä kaudella jo kolmesti.

Serbi lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä hän eteni välieriin luovutuksen kautta, eikä ole pelannut kahteen päivään. Tiiviin pelirytmin rikkoutuminen voi myös olla riskitekijä, mutta jos peli venyy pitkäksi, on Djokovic erittäin vahvoilla.

Ennakoimme ottelun katkeavan viimeistään neljännessä erässä Djokovicin hyväksi.

Päivän ottelu - perjantai 3.6

Roger Federer - Novak Djokovic

3. Ranking 2.

13 Keskinäiset kohtaamiset 9

Mestaruus Menestys Ranskassa Välierät

3,50 Nordicbet Voittokertoimet 1,38 Betsafe

1,80 Betsson Yli/Alle 37,5 peliä 2,00 Unibet

 

Päivän pelivihje: Alle 37,5 peliä 2,00 Unibet