Ranskan avoimet pyörähti sunnuntaina ryminällä käyntiin. Vedonlyöntiyhtiöiltä löytyy varsin mukavia erikoistarjouksia ja kilpailuja turnaukseen. Urheiluveikkaus listasi parhaat kampanjat.

Betsson* jakaa käteistä

Betsson* järjestää Roland Garrosin aikana tulostaulukilpailun jonka voittajalle on luvassa 500€ käteispalkinto. Lyö vetoa Betssonilla vähintään 10€ :lla ja vähintään kolmen kertoimella niin kuponkisi osallistuu kilpailuun. Muista kuitenkin, että kupongillasi tulee olla vähintään yksi kohde Ranskan avoimista. Kaikki voittavat kuponkisi, jotka täyttävät yllä mainitut ehdot, kerryttävät pistesaldoasi. Lue lisätiedot kilpailusta osoitteessa Betssonin nettisivuilta ja muista ilmoittautua kilpailuun.

Betssonin uusien asiakkaiden bonus: 100€

Osallistu Betssonin kampanjaan!

Betsafelta bonusta voittajavetoon

Lyödessäsi vetoa koko turnauksen voittajasta Betsafella saat 5€ bonusta joka kerta kun valitsemasi pelaaja voittaa yhden ottelun! Voittajavedon panoksen tulee olla vähintään 30€.

Betsafen uusien asiakkaiden bonus: 150€

Osallistu Betsafen kampanjaan!

Unibetilla joka viides live-vetosi on riskitön

Pääset nauttimaan ilmaisvedoista lyödessäsi Unibetilla live-vetoja Roland Garrosin otteluista. Kun lyöt 4 kertaa vähintään 5€ livevedon - viides livevetosi on riskitön.

Unibetin uusien asiakkaiden bonus: 100€

Osallistu Unibetin kampanjaan!

Nordicbetiltä voit voittaa kahden hengen matkan Wimbledoniin 

Nordicbetin huikeassa kilpailussa on palkintona viisi kahden hengen matkapakettia seuraavaan Grand Slam- turnaukseen, legendaariseen Wimbledoniin. Yhden matkapaketin arvo on n. 2000€. Tätä kilpailua ei kannata sivuuttaa! 

Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy joko a) lyödä 30 euron vetoja Live-vedonlyönnissä päivittäin koko 15 päivän turnauksen ajan tai b) lyödä vetoa Live-vedonlyönnissä yhteensä 700 eurolla turnauksen aikana. Sinun tarvitsee täyttää vain toinen näistä ehdoista, ei molempia. Kilpailuun lasketaan mukaan vain vedot, joiden kerroin on vähintään 1,3.

Nordicbetin uusien asiakkaiden bonus: 200€

Osallistu Nordicbetin kampanjaan!