[caption id="attachment_4228" align="alignnone" width="1425"]Villa jää tänään Spursin jalkoihin[/caption]

Maanantain tv-pelissä kohtaavat huippuvireinen Tottenham ja tasainen suorittaja Aston Villa.

Aivan aluksi vedonlyöjän kannattaa muistaa, että kyseessä on kohde jossa pitkävedossa voi suoraan unohtaa vierasvoiton. Villa ei ole onnistunut tällä kaudella voittamaan kertaakaan vieraissa ja ei tee sitä tänäänkään. Vierastasureita se on taistellut viisi. Spurs puolestaan on napsinut viimeaikoina pisteitä uskomattomaan tahtiin. Viimeisestä 24 mahdollisesta pisteestä se on poiminut 22.

Aston Villa lähtenee otteluun hyvin varovaisella taktiikalla ja tasapeli olisi sille White Hart Lanelta kuin voitto. Harry Redknapp yrittää löytää keinot puolustuksen läpäisemiseen. Mikäli Spurs onnistuu maalinteossa heti ottelun alussa voi lukemista tulla rumatkin, kun Villa joutuu avaamaan hyökkääväämpään peliin.

Joka tapauksessa viihdyttävä ottelu on tulossa ja maalittomaan tuskin jäädään, kun Spurs on kentällä. Kannattaa myös huomioida, että Spursin puolustus on hyvin ailahteleva ja päästää yleensä ainakin sen yhden maalin per ottelu.

Tässä on mielestäni loistava tasoituskohde Tottenhamin kahden maalin voitolle. Joukkue ei yleensä tyydy pelkkään voittoon vaan hakee lisäosumia (varsinkin kotonaan) viimeiseen sekuntiin asti. Betsson tarjoaa maukkaan 2.40 kertoimen (Veikkaus 2.25).

Urheiluveikkaus.com: n tulosveikkaus: 3-1

Pelisuositukset:

Tottenham (-1) - Aston Villa 1 (Betsson 2.40)

Maalintekijävedoista näyttäisi mielenkiintoisimmalta Tottenhamin Luka Modricin maali. Betsson.com tarjoaa Modricin mahdollisesta osumasta 4.50. Mies murtautuu mielellään keskustasta sisään ja pääsee hyville vetopaikoille. Lisäksi Modric on mahdollinen rankkarivetäjä. Hän ei ole tehnyt maalia sitten Liverpool- matsin joten olisiko tänään aika? Jos epäilyttää niin miehen taiturimaisia otteita voi katsoa vaikka tästä Youtube-videosta.

Hiukan varmempia maalintekijöitä etsiville Tottenham- leiristä: Van Der Vaart ja Bale